fbpx

Cel mai bun laptop sub 2.000 RON

Cel mai bun laptop sub 2.000 RON

Dupa ce am cercetat sute de laptop-uri si am testat sase, am constatat ca laptopul Asus Chromebook Flip C302CA este cel mai bun laptop sub pretul de 2.000 RON. Acesta are un ecran mai stralucitor, o tastatura mai confortabila si un trackpad mai receptiv decat laptopurile Windows din aceasta gama de preturi si este suficient de puternic pentru nevoile celor mai multe persoane. Este mai rapid la sarcinile pe care majoritatea oamenilor le fac: navigarea pe Web (chiar si cu o tona de file deschise), prelucrarea de baza a textului si vizionarea filmelor. Si din moment ce este un Chromebook, este liber de bloatware-ul ce ii incetineste pe rivali sai Windows.

Asus Chromebook Flip C302CA: Cel mai bun laptop sub 2.000 RON

O performanta impecabila pentru sarcinile de zi cu zi, o tastatura confortabila cu iluminare din spate si o calitate de construire a laptop-ului superba.

Chromebookurile nu ruleaza Windows si majoritatea sarcinilor necesita sa fiti online, dar puteti utiliza aplicatiile Office in browser (cu un abonament) daca aveti nevoie sa lucrati ocazional acasa, iar sistemul de operare Chrome are inlocuiri viabile (inclusiv aplicatii Android) pentru software-urile pe care le folosesc cei mai multi oameni. Ecranul touchscreen de 12,5 inchi si 1920 x 1080 IPS Chromebook Flip este clar si vibrant, iar procesorul Intel Core m3-6Y30, memoria RAM de 4 GB si spatiul de stocare flash de 64 GB sunt suficient de rapide pentru majoritatea oamenilor. Este mic si usor si bateria poate dura o zi de lucru completa. De asemenea, modelul C302CA este mai clasic decat omologii sai din Windows din aceasta gama de preturi – carcasa din aluminiu ar putea fi confundata cu cea a unui ultrabook de 4.200 RON.

Magazine de unde puteti achizitiona Asus Chromebook Flip C302CA:

Emag: VEZI AICI

Asus VivoBook Flip 14 TP401CA-DHMT4: Cel mai bun laptop Windows 2.000 RON

Este elegant pentru un laptop Windows ieftin, VivoBook Flip 14 are un ecran excelent, tastatura confortabila si trackpad neted, desi nu are o varietate de porturi.

Daca aveti nevoie de aplicatii Windows sau preferati sa lucrati offline, va recomandam Asus VivoBook Flip 14 TP401CA-DHMT4 deoarece este cel mai bun laptop Windows sub 2.000 RON. Procesorul sau Intel Core m3-7Y30, memoria RAM de 4 GB si memoria flash de 64 GB sunt suficiente pentru a face fata sarcinilor obisnuite, desi nu va asteptati sa utilizati Photoshop, Spotify si sa aveti deschise in acelasi timp zeci de file de browser. Ecranul touchscreen de 14 “, 1920 × 1080 IPS de la VivoBook Flip este mai stralucitor si mai bine vazut decat ale altor laptop-uri Windows din aceasta gama de preturi, iar in comparatie cu acele computere Windows, VivoBook Flip are o calitate superioara a constructiei si o portabilitate perfecta. Dar nu se poate bate cu ecranul Chromebookului Fli si nu are iluminarea de fundal a tastaturii Chromebookului. De asemenea, acumulatorul sau nu va dura o zi de lucru, cum ar fi Chromebookurile si, la fel ca toate laptopurile ieftine Windows, VivoBook Flip 14 vine cu o tona de bloatware. De asemenea, are un singur port USB-C si un port Micro-USB: fara porturi USB-A.

Magazine de unde puteti achizitiona Asus VivoBook Flip 14 TP401CA-DHMT4:

Emag: VEZI AICI

Acer Spin 3 SP315-51-37UY: Un laptop Windows mai incarcat, dar mai flexibil

Spin 3 este gigantic si urat, dar are cea mai buna performanta .

Daca VivoBook Flip 14 nu este disponibil sau daca aveti nevoie de un ecran mai mare, mai multe porturi, cumparati Acer Spin 3 SP315-51-37UY. Dispune de cele mai bune componente ale oricarui laptop testat pentru aceasta revizuire, inclusiv un SSD de 128 GB, un procesor Intel Core i3 si 4 GB de memorie. Puteti adauga mai multa memorie mai tarziu pentru a rula simultan mai multe aplicatii si file de browser, ceea ce va extinde viata laptopului dvs. pentru cativa ani. Ecranul lui Acer nu este la fel de luminos si vibrant ca al celorlalte, trackpad-ul nu este asa de bun, iar dupa felul cum e construit se simte ieftin, se zgarie usor si cantareste aproape cinci kilograme. Si ca si Flip 14, Spin 3 vine cu o tona de bloatware.

Magazine de unde puteti achizitiona Acer Spin 3 SP315-51-37UY:

Emag: VEZI AICI