fbpx

Cel mai bun laptop de gaming

Cel mai bun laptop de gaming

Dupa 20 de ore de cercetare si testare am constatat ca Acer Predator 17 G9-793-79V5 este cel mai bun laptop de gaming pentru majoritatea oamenilor, deoarece are cea mai buna performanta la aceasta gama de preturi. Predator 17 se raceste, dispune de o tastatura confortabila si receptiva si ofera un ecran excelent de 17 inci cu un IPS de 1080p cu G-sync. Tastatura este urata si arata ca ceva ce a fost creat aruncand chestii impreuna, dar acest defect este nimic pentru  performanta excelenta pe care o ofera la acest pret scazut.

Acer Predator 17 G9-793-79V5: Cel mai bun laptop de gaming pentru majoritatea

Acer Predator 17 are toate caracteristicile cele mai importante: performanta excelenta in jocuri, o racire eficienta, o tastatura confortabila si un ecran minunat.

Modelul G9-793-79V5 are o placa grafica puternica Nvidia GeForce GTX 1070, un procesor quad-core Intel Core i7-7700HQ si 16 GB de memorie RAM. De asemenea, acesta dispune de un spatiu de stocare de 256 GB si de un hard disk de 1 TB. Cu aceste specificatii, Predator 17 va putea sa ruleze cele mai moderne jocuri pe ultra-setari si poate sa o faca si pe VR. La fel ca cele mai multe laptop-uri de gaming, alegerea noastra are un volum mai mare si o viata slaba a bateriei in comparatie cu, de exemplu, un ultrabook. Acesta este un compromis pe care majoritatea jucatorilor sunt dispusi sa il faca, dar totusi este un defect.

Daca alegerea noastra principala este indisponibila sau nu va deranjeaza sa asteptati o vreme pentru un laptop usor mai bun, va recomandam Asus ROG G752VS-RB71, personalizat cu o unitate SSD suplimentara de 256 GB si o conexiune Intel Dual Band 8260-AC Wi- Fi prin intermediul PC-ului Xotic. G752VS este un laptop mai bun decat cel de la Predator 17, cu ventilatoare mai silentioase, dar la fel de eficiente, cu o calitate mai buna a constructiei si cu o tastatura si un trackpad mai bun. Configuratia recomandata a modelului G752VS ofera specificatii similare – si, prin urmare, performante similare . Dar singurele versiuni disponibile ale lui G752VS au costat cu cel putin 1.800 RON mai mult decat Predator 17 si includ upgrade-uri inutile cum ar fi procesoarele overclocked si memoria si configuratiile personalizate sunt greu de gasit.

Nu toata lumea are 6.650 RON sau mai mult pentru a cheltui pe un laptop de gaming. Daca cautati o alternativa mai putin costisitoare, mergeti la ghidul nostru pentru laptop-uri de gaming de buget.

Magazine de unde puteti achizitiona Acer Predator 17 G9-793-79V5:

Emag: VEZI AICI