fbpx

Cel mai bun laptop de gaming de buget

Cel mai bun laptop de gaming de buget

Nu exista un astfel de lucru ca un laptop perfect pentru gaming. Toti fac cel putin un compromis serios pentru a mentine preturile scazute. Dar dupa ce am petrecut mai mult de 35 de ore sa testam 11 laptop-uri ieftine, am constatat ca Dell Inspiron 15 7000 (7577) este cel mai bun laptop pe care il puteti obtine pentru mai putin de 4.200 RON. Are performanta grafica mult mai buna decat orice altceva la acest pret si isi pastreaza componentele si suprafetele cele mai atinse suficient de reci pentru sesiuni lungi de gaming.

Dell Inspiron 15 7000 Gaming: Cea mai buna valoare

Dell Inspiron 15 7000 are de departe cel mai bun raport pret-performanta fata de orice laptop de gaming pe care l-am testat si nu a avut niciun defect serios. Este singurul laptop pentru gaming pe care merita sa-l cumperi chiar acum.

Inspiron are o tastatura si un trackpad decent si un ecran grozav si este foarte usor de upgradat. Dar are o durata de viata a bateriei destul de mediocra, ca cele mai multe laptop-uri de gaming si ventilatoarele sale devin destul de enervante atunci cand va jucati. Va recomandam modelul cu o placa grafica Nvidia GeForce GTX 1060 Max-Q cu memorie dedicata de 6 GB, un procesor Intel Core i5-7300HQ, 8 GB de memorie RAM si o unitate SSD de 256 GB pentru aproximativ 4.000 RON.

Magazine de unde puteti achizitiona Dell Inspiron 15 7000 Gaming:

Emag: VEZI AICI

Dell Inspiron 15 7000 Gaming: Urmatorul laptop dupa alegerea noastra

Cu mai multa memorie RAM si o unitate de hard disk de 1 TB (dar cu un SSD mai mic), aceasta configuratie nu este o afacere la fel de buna ca alegerea noastra principala, dar este mai bun decat orice ati putea cumpara la un pret de 5.200 RON.

Daca nu puteti obtine configuratia Dell Inspiron 15 7000 va recomandam (sau daca doriti mai mult spatiu de stocare pentru jocuri), obtineti acest model, cu o unitate de hard disk SSD de 128 GB si un hard disk de 1 TB, nu doar o unitate SSD de 256 GB . Este bine daca doriti sa stocati mai multe jocuri, dar nu veti putea profita de vitezele de incarcare rapide ale SSD-ului.

Magazine de unde puteti achizitiona Dell Inspiron 15 7000 Gaming:

Emag: VEZI AICI

Toate celelalte laptop-uri cu specificatii similare costa cel putin 5.000 RON, de obicei aproximativ 5.400 RON. Planificam sa testam cateva modele mai promitatoare in urmatoarele luni, dar pentru moment Dell este o valoare de neegalat.