fbpx

Cel mai bun Instant Pot

Cel mai bun Instant Pot

Am testat extensiv Instant Pot-urile in ultimii cativa ani si continua sa fie oala nostra preferata cu presiune electrica. Instant Pot-ul nu a devenit nimic altceva decat un fenomen deoarece face minuni ale gatitului sub presiune. Este usor de folosit, si face de asemenea o munca buna cand e vorba de gatit lent, fara a ocupa prea mult spatiu.

Dupa 40 de ore de cercetare si testare – inclusiv gatitul a 15 kilograme de piept de pui, 13 kilograme de fasole neagra si 12 kilograme de orez – credem ca cea mai buna oala electrica sub presiune pentru majoritatea oamenilor este Instant Pot Duo 6-Quart. Dintre cele noua aparate de gatit pe care le-am incercat, acestea ofera cea mai buna combinatie de performanta la un pret rezonabil. Duo 6-Quart va va ajuta sa luati cina mai repede decat o oala obisnuita. Si, spre deosebire de cuptoarele cu presiune volatile din trecut, acesta oala electrica sub presiune este complet sigura si usor de utilizat.

Instant Pot Duo 6-Quart: Cea mai buna oala electrica sub presiune

Este una dintre cele mai accesibile oale electrice sub presiune pe care le-am incercat si va va economisi destul de mult timp in bucatarie.

Instant Pot Duo 6-Quart este favoritul nostru general daca sunteti in cautarea unei experiente super-usoare de gatit sub presiune. Este simpla de utilizat si se va face mese delicioase intr-o fractiune de timp necesara pentru gatitul conventional – puteti gati fasole neagra de la zero in 20 de minute, de exemplu. In comparatie cu alte modele, are mai multe setari de caldura.

Magazine de unde puteti achizitiona Instant Pot Duo 6-Quart:

Emag: VEZI AICI