fbpx

Cel mai bun hard disk extern

Cel mai bun hard disk extern

Dupa 20 de ore de cercetari si teste, am aflat ca cel mai bun hard disk extern este Western Digital’s 4 TB My Book. My Book este fiabil, rapid si mai putin costisitor decat celelalte hard disk-uri pe care le-am testat, plus ca are suficient spatiu pentru nevoile viitoare de stocare si o garantie de trei ani.

4 TB Western Digital My Book- cel mai bun hard disk extern

My Book 4 TB este fiabil, rapid si mai ieftin decat concurenta. Dar toate hard-urile pe care le-am testat anul acesta au fost bune. Am constatat ca diferentele de viteza dintre ele sunt mici: toate, cu exceptia unuia dintre finalistii nostri, au avut performante de aproximativ 20 de secunde in timpul transferului unui film Blu-ray, iar toate au finalizat o copie de rezerva in timp de 4 minute unul fata de celalalt. Deoarece functioneaza atat de asemanator, va recomandam sa cumparati cel mai ieftin hard disk extern pe care il puteti gasi de la un producator de incredere. Iar acum, acesta este Western Digital My Book.

Magazine de unde puteti achizitiona 4 TB Western Digital My Book:

Emag: VEZI AICI

WD Elements (4 TB)- un alt hard disk extern foarte bun

WD Elements 4 TB este la fel de rapid ca prima noastra alegere, doar ca garantia nu dureaza atat de mult.

In cazul in care My Book 4 TB nu este in stoc sau pretul este prea mare, Western Digital’s 4 TB Elements este o alternativa excelenta si de incredere. Elementele sunt la fel de rapide ca si la prima noastra alegere: in testele noastre, viteza medie de scriere a fost cu 7,7 MB / s mai lenta si a fost nevoie de aproximativ 5 secunde mai mult pentru a transfera un film Blu-ray, dar aceste diferente se situeaza in limita erorii. In acest sens, costul este de numai 46/terabyte, dar preturile fluctueaza; daca gasiti WB Elements mai ieftin decat My Book, este o alternativa mai buna. Acest model nu are software de backup si are o garantie mai scurta, de doi ani.

Magazine de unde puteti achizitiona WD Elements (4 TB):

Emag: VEZI AICI

WD My Book (8 TB)- mai mult spatiu

Versiunea de 8 TB a WD Elements ofera fiabilitate, viteze rapide de transfer si mai mult spatiu de stocare decat celelalte.

Daca aveti nevoie de mai mult spatiu de stocare, va recomandam Western Digital 8 TB My Book. 8 TB My Book este la fel de fiabil ca si prima alegere a noastra, si a fost la fel de rapid in testele Blu-ray si HD Tune, dar cu aproximativ 4 minute mai lent in testarea Machine Time. Este mai ieftin per terabyte decat celelalte modele My Book, dar costa cu aproximativ 680 de RON mai mult in momentul de fata, deci vi-l recomandam doar daca stiti ca aveti nevoie de mai mult spatiu.

Magazine de unde puteti achizitiona WD My Book (8 TB):

Emag: VEZI AICI