fbpx

Cel mai bun frigider

Cel mai bun frigider

Dupa 4 ani si mai mult de 150 de ore de cercetare am invatat un lucru sau doua depre frigidere. Majoritatea sunt bune pentru “job-ul” lor(sa tina mancarea la rece),dar datorita diferentelor de design nu inseamna ca fiecare frigider se potriveste nevoilor tuturor. In acest ghid de cumparaturi ,noi iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a gasi frigiderul care se potriveste nevoilor tale,stilului,dar si bugetului deoarece asta este cel mai important.

Primul pas pe care ar trebui sa-l faci pentru alegerea frigiderului este alegerea potrivita a marimii frigiderului care sa incape si sa se potriveasca cu bucataria. Astazi majoritatea oamenilor tind sa opteze pentru frigiderele frantuzesti ,deoarece arata elegant ,au rafturi si sertare largi care mentin fructele si legumele la vedere. Poate preferati un model”side-by-side” daca doriti un congelator mai mare,un congelator clasic sau daca aveti un anumit buget sau un frigider ascuns in perete pentru a economisi spatiu si pentru a conferi bucatariei un anumit aspect (va recomandam cele mai bune modele in ghidul nostru).Ceea ce noi nu acoperim in acest ghid sunt frigiderele de specialitate ,dar sfaturile noastre trebuie luate in considerare atunci cand cumparati orice frigider nou.

Un frigider reprezinta o achizitie majora si complexa pentru o gospodarie ,asa ca va incurajam si cercetarile personale: vizitati cateva showroom-uri pentru a verifica caracteristicile diferitelor marci si modele. Acest ghid va va ajuta sa adresati intrebarile corecte despre orice frigider care va intereseaza ,iar cand doriti sa achizitionati va recomandam sa optati pentru o garantie extinsa.

LG LFX25974ST: Este popular si are un pret avantajos

Este unul dintre frigiderele mai accesibile din Franta cu cea mai populara latime (36 inchi), acest LG vine cu apa si gheata in interior, cu rafturi si sertare bine plasate si cu un istoric de fiabilitate.

LG LFX25974ST este un frigider francez de 36 inchi, cu finisaj din otel inoxidabil si distribuitor de apa si gheata in interior. Acest pret este rezonabil pentru aceasta categorie si beneficiati de o valoare foarte mare pentru bani vostri: sertarele cu glisare neteda, iluminatul cu LED-uri stralucitoare si compartimentele pentru usile care maximizeaza spatiul. Este un model fiabil de la un brand de incredere, cu comentarii solide de la utilizatori si fara inregistrari de probleme sistemice. LG a depasit clasamentul satisfactiei clientilor pentru frigiderele franceze in 2017  si pentru aparatele de uz casnic cu o durata totala de functionare de trei ani. La 24,1 metri cubi, are loc pentru nevoile unei gospodarii mari si este suficient pentru o familie de patru persoane. El vine in doua nuante,alb si negru.

Magazine de unde puteti achizitiona LG LFX25974ST:

Emag: VEZI AICI