fbpx

Cel mai bun cuptor electric

Cel mai bun cuptor electric

Dupa mai mult de 90 de ore de cercetare si testare si dupa multe feli de paine prajita, mini pizza, baghete si cookie-uri, credem ca micul cuptor Panasteric FlashXpress si cuptorul mare Cuisinart TOB-260N1 sunt cele mai bune pentru majoritatea oamenilor . Va recomandam cuptorul compact de la panasonic numai pentru lucrari mici cum ar fi prepararea gustarilor inghetate si cuptorul mare pentru orice, inclusiv sarcini mai mari, cum ar fi coacerea unei pizza sau prajirea unui pui intreg. Ambele modele au produs, in mod constant, prajituri aproape perfect rumenite si biscuiti buni. Ele si-au facut treaba mai bine decat cuptoarele care costa de doua sau trei ori mai mult.

Cuptorul Panasonic FlashXpress: Cel mai bun cuptor electric de dimensiuni mai mici

Acest cuptor compact a fost printre cei mai buni la prajirea uniforma a painii, coacerea biscuitilor si aducerea alimentelor congelate la viata. El a realizat la fel de bine sau mai bine decat concurentii sai care au costat mult mai mult.

Cu un pret rezonabil, Panasonic FlashXpress exceleaza in a face paine prajita, cookie-uri si gustari calde. In testele noastre, a gatit mancare in mod egal si nu a generat puncte fierbinti care altfel ar cauza prajiturele inconsecvente. In mod impresionant, a facut paine mai repede decat majoritatea celorlalte modele pe care le-am incercat. Ocupa putin spatiu pe tejghea, dar este inca suficient de mare pentru a baga inauntru patru bucati de paine sau doua felii de pizza. Credem ca Panasonic este cel mai bun pentru oamenii care doresc doar sa utilizeze un cuptor pentru toast sau alte gustari mici. Pentru a indeplini sarcini mai mari, luati in considerare celelalte ponturi cum ar fi Cuisinart TOB-260N1 sau Cuptorul inteligent Brevet BOV800XL.

Magazine de unde puteti achizitiona Panasonic FlashXpress:

Emag: VEZI AICI

Cuisinart TOB-260N1 Chef’s: Cel mai bun cuptor electric de dimensiuni mai mari

Acest Cuisinart este impresionant cu o capacitate mai mare, o garantie de trei ani si cateva accesorii utile.

Cuisinartul TOB-260N1 ofera aproape toate caracteristicile unui cuptor de dimensiuni mari. Incap pana la noua felii de paine si se poate manipula cu usurinta, o pizza congelata de 13 inch sau un pui intreg de prajit. Garantia de trei ani a lui Cuisinart este remarcabila, la fel ca si accesoriile sale impresionante, care includ o plita de pizza. La fel ca Panasonic, acest cuptor este unul dintre cele mai rapide la preincalzirea alimentelor 350 ° F in testele noastre. Deoarece este atat de mare (masoara aproximativ 20,5 cu 13,25 cu 11,25 inci), recomandam acest model pentru gospodariile mai mari, care dispun de spatiu suficient pentru un cuptor de dimensiuni mari.

Magazine de unde puteti achizitiona Cuisinart TOB-260N1 Chef’s:

Emag: VEZI AICI

Cuptorul electric Breville Smart: O optiune mai scumpa, de dimensiuni medii

Cuptorul inteligent mentine temperatura remarcabil de bine, dar este mai lent la preincalzire, nu prajeste la fel de uniform si costa mai mult decat principalele noastre optiuni.

Cuptorul Breville Smart BOV800XL, un cuptor electric de 1.800 watt cu tehnologia Element IQ a companiei, este un model minunat de dimensiuni medii, care este mai compact decat alegerea noastra Cuisinart, dar mai mare decat Panasonic FlashXpress. Am fost impresionati de capacitatea sa de a mentine o temperatura mai buna decat cea mai mare parte a competitiei sale. Nu prajeste la fel de uniform ca si Cuisinartul, dar coace prajiturele foarte bine. In comparatie cu Panasonic, Breville are o interfata mai moderna si mai intuitiva. Cu toate acestea, este mai scump, nu are lumina in cuptor si nu ofera o tava de pizza ca Cuisinart.

Magazine de unde puteti achizitiona Breville Smart BOV800XL:

Emag: VEZI AICI

Cuptorul electric Hamilton Beach 31401: Un cuptor mic si ieftin

Acest cuptor mic si accesibil este ideal pentru cei care doresc ceva simplu. Si-a facut treaba mult mai bine decat ceilalti pe care i-am testat la acest nivel de pret.

Frumosul Hamilton Beach 31401 a prajit painea mai bine decat orice alt cuptor de dimensiune mica la 400 RON. Acest model nu are multe caracteristici incluse, cum ar fi comenzile digitale si functiile de gatit presetate, dar incalzeste in mod egal. Dimensiunile sale umile il fac ideal pentru bucatarii cu spatiu limitat, dar cavitatea cuptorului este inca suficient de mare. Hamilton Beach 31401 este mai rece decat alte modele testate, deci va trebui sa mariti temperatura cu aproximativ 25 de grade cand coaceti sau prajiti. Cu toate acestea, consideram ca acesta este un dezavantaj inoportun, avand in vedere pretul sau scazut.

Magazine de unde puteti achizitiona Hamilton Beach 31401:

Emag: VEZI AICI