fbpx

Cel mai bun cuptor cu microunde

Cel mai bun cuptor cu microunde

Nu exista un cuptor cu microunde perfect, dar dupa doua studii practice, 75 de ore de cercetare, am ajuns la concluzia ca microundele GE se apropie de ideal. Noul nostru model de top, modelul de blat JES1656SRSS, ofera toate caracteristicile GE pe care le-am indragit.

Alegerea noastra:

GE JES1656SRSS: Cel mai bun cuptor cu microunde pentru majoritatea oamenilor

GE ofera performanta optima in test, o valoare extraordinara si o interfata cu utilizatorul atat de intuitiva, incat sa nu va uitati niciodata la manualul de utilizare.

Performantele sale de gatit sunt excelente si simple: se va “coace” cu desavarsire un cartof, se va reincalzi pizza si se va incalzi o bautura fierbinte cu un buton. Senzorii interni elimina in mod fiabil petele reci si supraincalzirea. El functioneaza mai bine intr-o gama larga de sarcini decat concurentii mai scumpi si “avansati”. Si nu in ultimul rand, el exceleaza in chestiunea cruciala a interfetei cu utilizatorul: Cu o tastatura clar marcata si controale intuitive, e ca si cuptorul Ron Popeil – l-ai setat si l-ai uitat. Valoarea acestui lucru nu poate fi supraestimata – in special in lumina interfetelor absurd de complicate oferite de alti producatori.

Pentru a gati ceva timp de un minut apasati butonul “1”, timp de doua minute apasati “2” si asa mai departe. Spre deosebire de alte cuptoare de microunde, nici macar nu trebuie sa apasati Start. Incepe de la sine. Butonul Add 30 Sec [onds] se leaga intr-o jumatate de minut de incalzire cu un singur buton de tip push-a-dumb-it’s-genius care, in testele noastre si in anii nostri de folosire a microundelor din GE, . Pentru ca trebuie sa ne confruntam cu asta: Dificultatea de nuking de dimineata devreme sau de la sfarsitul unei zile lungi reprezinta 90% din microwavrarea noastra. Acest GE vine, de asemenea, cu un pret atractiv – in prezent, aproximativ 600 RON. Este practic aceeasi unitate cu pick-ul original – este doar un model mai nou intr-o dimensiune mai mica.

Magazine de unde puteti achizitiona GE JES1656SRSS:

Emag: VEZI AICI

Alte alegeri bune:

GE JVM6175SKSS

Acest model dispune de comenzi intuitive si este usor de utilizat de catre GE, iar forma sa asigura un spatiu pretios.

Am facut o selectie de microunde (OTR) cu microunde, GE JVM6175SKSS, pentru proprietarii de case care isi refac bucataria sau doresc sa-si elibereze spatiul de birou. Optiunile senzor-gatit, presetarile, specificatiile si interfata sunt similare cu cele ale pick-ului nostru principal. La fel ca toate microundele OTR, de asemenea, are un ventilator de aerisire sub camera de gatit, cu optiunea de a trimite aerul intr-o conducta sau de a-l recircula printr-un filtru, in functie de configuratia bucatariei. Este o valoare deosebita dat fiind faptul ca microundele OTR sunt, in general, mult mai pretioase decat blaturile.

Magazine de unde puteti achizitiona GE JVM6175SKSS:

Emag: VEZI AICI

GE JES1072SHSS: O masina mica, cu o mare valoare

Aceasta unitate de o marime mai mica nu are caracteristici avansate, dar are aceeasi interfata de utilizator GE geniala si o reputatie de top in clasa sa.

In cele din urma, pentru cei care doresc sa economiseasca spatiu si bani, ne place GE JES1072SHSS. Este o unitate mica (0,7 metri inaltime, 10 cm inaltime de 13 inci adancime de 17 inchi latime) si nu are senzori de gatit. Dar are aceeasi interfata de utilizator geniala si o reputatie buna printre proprietari. Sunt disponibile microunde mai ieftine, dar la mai putin de 400 RON nu veti gasi o valoare mai buna.

Magazine de unde puteti achizitiona GE JES1072SHSS:

Emag: VEZI AICI