fbpx

Cel mai bun congelator

Cel mai bun congelator

Dupa mai mult de 40 de ore de cercetare, inclusiv interviuri cu doi maestri, un inginer si o gramada de proprietari, credem ca Frigidaire FFFH20F2QW este cel mai bun congelator pentru majoritatea oamenilor.

Frigidaire FFFH20F2QW: Cel mai bun congelator

Acest congelator in pozitie verticala ofera un echilibru excelent intre dimensiune si pret, are toate caracteristicile cele mai importante si se situeaza printre cele mai populare si bine evaluate modele disponibile.

Marea majoritate a congelatoarelor fac o treaba perfecta in mentinerea temperaturi scazute, deci este mai bine sa ne concentram asupra capacitatii, eficientei, caracteristicilor si pretului. Cu 20 de metri cubi de spatiu de depozitare, Frigidaire FFFH20F2QW ofera o capacitate mai mare decat majoritatea congelatoarelor, la un pret care il face mai ieftin decat concurentii de tipul si marimea acestuia – toate acestea intr-un ambalaj mai mic, mai usor de organizat decat un congelator de dimensiuni echivalente . Acest congelator vertical are toate caracteristicile cele mai importante pe care expertii nostri le-au identificat – inclusiv o lumina de pornire, un sistem de siguranta si niste picioare ajustabile – si este unul dintre cele mai populare si mai bune congelatoare pe care le-am gasit. De asemenea, este foarte eficient, iar producatorul sau are o reputatie buna pentru fiabilitatea pe termen lung.

Magazine de unde puteti achizitiona Frigidaire FFFH20F2QW:

Emag: VEZI AICI

Frigidaire FFFU17M1QW: Putin mai mic, putin mai ieftin

Un pic mai mic si un pic mai putin costisitor decat alegerea noastra de top, acest congelator este eficient si bine revizuit, dar are nevoie de decongelare manuala.

Frigidaire FFFU17M1QW este in esenta o versiune redusa a pick-ului nostru de top, cu exceptia dezghetarii manuale, mai degraba decat a inghetului – o diferenta care are avantaje si dezavantaje si este in mare parte o chestiune de preferinta personala. La 17,4 metri cubi, acest model este mai mic si doar putin mai ieftin decat alegerea noastra, dar are toate aceleasi caracteristici si comentarii similar de pozitive. In acest moment, FFFU17M1QW este cel mai bun congelator vertical cu gradul de dezghetare manual in clasamentele Consumer Reports. Si cu acest model, va puteti astepta sa economisiti aproximativ 60 RON pe an la factura dvs. de curent in comparatie cu alegerea noastra de top.

Magazine de unde puteti achizitiona Frigidaire FFFU17M1QW:

Emag: VEZI AICI

Maytag MZF34X16DW: Super accesibil pentru dimensiunile sale

Acest model este o valoare excelenta pentru capacitatea sa si este sustinuta de recenzii puternice si de o buna garantie. Renuntati la cateva caracteristici pentru acest pret, dar credem ca este un bun compromis.

MZF34X16DW poate costa mai mult decat alegerea noastra principala, dar pentru un congelator vertical fara inghet, accesibilitatea acestuia este de neegalat in ceea ce priveste pretul sau in raport cu dimensiunea sa. Acest Maytag este unul dintre cei mai cunoscuti congelatori, bine-evaluati si eficienti din punct de vedere energetic pe care i-am intalnit. De asemenea, vine cu una dintre cele mai cuprinzatoare garantii pe care le-am vazut, precum si o reputatie puternica pentru fiabilitatea pe termen lung. Lipsesc cateva caracteristici cheie – cum ar fi safety lock si o lumina de pornire – dar credem ca pretul scazut justifica absenta acestora.

Magazine de unde puteti achizitiona Maytag MZF34X16DW:

Emag: VEZI AICI

GE FCM11PHWW: Alegerea noastra pentru un congelator tip lada

Acest model ofera o dimensiune modesta pentru un pret foarte scazut, plus un set robust de caracteristici si scoruri de performanta.

Preferam congelatoarele in pozitie verticala, deoarece acestea ofera mai mult spatiu intr-un ambalaj mai mic, deci atunci cand vine vorba de congelatoarele tip lada, caracteristica lor principala nu mai este capacitatea. Lada frigorifica de 10,6 cubi GE FCM11PHWW este cea mai buna pentru cei mai multi oameni, deoarece reuseste sa atinga toate notele in ceea ce priveste pretul, caracteristicile, performantele si eficienta, consumand doar o cantitate modesta de spatiu. Costurile sunt mult mai mici decat cele ale alegeri noastre top.

Magazine de unde puteti achizitiona GE FCM11PHWW:

Emag: VEZI AICI