fbpx

Cel mai bun Chromebook

Cel mai bun Chromebook

Dupa ce am testat majoritatea Chromebook-urilor lansate in ultimii trei ani, am constatat ca laptopul Asus Chromebook Flip C302CA este cel mai bun Chromebook pentru majoritatea oamenilor. Este suficient de rapid pentru lucrul cu browser-ul, ofera o zi de lucru completa cu o incarcare, accepta aplicatii Android si are un corp mic, usor, o tastatura confortabila cu iluminare din spate si un ecran luminos. La aproximativ 2.100 RON, este mai scump decat ne-ar placea, dar, din pacate, toate Chromebookurile bune sunt scumpe – si Flip se simte mai mult ca un ultrabook de 4.200 RON decat un laptop de 2.200 RON.

Asus Chromebook Flip C302CA: Cel mai bun Chromebook

Asus Chromebook Flip C302CA are o performanta solida, o durata de viata a bateriei buna, suporta aplicatii Android si are o tastatura confortabila cu iluminare din spate.

Va recomandam versiunea DHM4 a laptopului Chromebook Flip C302CA cu un ecran tactil de 1950 x 1080 IPS de 12,5 inci, un procesor Intel Core m3-6Y30, 4 GB de memorie RAM si o unitate SSD de 64 GB. Are un touchscreen si o balama de 360 ​​de grade. Flip-ul are foarte putine porturi – doua porturi USB-C, un slot microSD si o mufa pentru casti – deci daca aveti nevoie sa conectati lucruri la acest Chromebook, veti avea nevoie de adaptoare.

Magazine de unde puteti achizitiona Asus Chromebook Flip C302CA:

Emag: VEZI AICI

Lenovo ThinkPad 13 Chromebook: Urmatoarea optiune

Lenovo ThinkPad 13 este un Chromebook excelent si de incredere, dar nu are facilitati cum ar fi iluminarea din spate a tastaturii si un ecran tactil.

Daca laptopul Asus Chromebook Flip C302CA nu este disponibil, ar trebui sa va luati configuratia Lenovo ThinkPad 13 Chromebook cu un display IPS de 13,3 inchi, 1920 × 1080, un procesor Intel Celeron 3855U, 4 GB de memorie RAM si o unitate solida de 16 GB. Se poate ocupa de incarcaturi grele, are o tastatura si un trackpad bun, o durata de viata suficienta pentru toata ziua, suport pentru aplicatii Android si o combinatie de porturi USB noi si traditionale. Ecranul IPS de 1080p este un upgrade esential fata de panoul implicit TN, care este dim, redus si nu este exact color. Spre deosebire de Flip, acest ThinkPad nu are iluminare de fundal,  touchscreen sau o balama de 360 ​​de grade. De asemenea, cantareste mai mult decat Flip, iar durata de viata a bateriei este mai scurta de o ora. Nici una dintre aceste caracteristici lipsa este esentiala, totusi, acest Lenovo solid si de incredere este unul dintre cele mai bune Chromebook-uri de acolo.

Magazine de unde puteti achizitiona Lenovo ThinkPad 13 Chromebook:

Emag: VEZI AICI

Acer Chromebook 11 C771T: O alternativa mai mica si mai ieftina

Acer Chromebook 11 C771T este cel mai ieftin Chromebook pe care oricine ar trebui sa-l cumpere chiar acum.

Daca cautati cel mai ieftin Chromebook decent, va recomandam Chromebook Acer 11 C771T. Ofera o performanta suficient de buna, o durata de viata a bateriei buna, si o calitate durabila a constructiei fara compromisuri majore. C771T suporta aplicatii Android si are un touchscreen decent (daca este mic si cu rezolutie redusa), dar am dori sa aiba o balama de 360 ​​de grade pentru a profita de aceste aplicatii si in modul tableta. Tastatura si trackpad-ul nu sunt exceptionale, dar functioneaza. Recomandam configuratia C1WS cu un touchscreen de 11 inch, 1366 × 768 IPS, un procesor Intel Celeron 3855U, 4 GB de memorie RAM si o unitate SSD de 32 GB.

Magazine de unde puteti achizitiona Acer Chromebook 11 C771T:

Emag: VEZI AICI