fbpx

Cel mai bun Blender

Cel mai bun Blender

Dupa ce am cercetat zeci de blendere, am discutat cu cinci experti si am testat 22 de modele pe parcursul a cinci ani, suntem increzatori ca Vitamix 5200 este cel mai bun blender pentru a aborda cea mai mare varietate de sarcini. Da, este scump, dar credem ca merita investitia pentru motorul sau puternic, controalele nuantate si fiabilitatea de lunga durata. El mixeaza chiar si cele mai groase smoothie-uri fara a se complica si il vei putea folosi ani de zile.

Alegerea noastra:

Vitamix 5200: Cel mai bun blender

Acest blender de inalta performanta amesteca cu mai mult cu gratie decat oricare dintre celelalte blendere testate. Are un motor puternic si vine cu o garantie de sapte ani, sustinuta de un serviciu excelent pentru clienti.

In cei cinci ani de testare, mixerele Vitamix au avut intotdeauna cele mai bune performante. Clasicul Vitamix 5200 este singurul care a reusit sa faca unt de arahide cremoas si supa fara a lasa lichid topit pe fetele borcanului. Nu are butoane prestabilite, dar ofera cea mai mare gama de viteze. Este un favorit printre profesionistii bucatariei si toti expertii cu care am vorbit. De asemenea, am descoperit ca Vitamix 5200 este unul dintre cele mai fiabile si durabile blendere pe care le-am testat si daca motorul se arde in perioada de garantie de sapte ani, Vitamix este prompt sa inlocuiasca masina.

Magazine de unde puteti achizitiona Vitamix 5200:

Emag: VEZI AICI

Alte alegeri bune:

Oster Versa Performance Blender: Mai accesibil, dar mai putin durabil

Acest model Oster Versa ofera cel mai bun echilibru intre performanta si pret pe care l-am vazut. Nu este la fel de puternic sau de durabil ca Vitamix 5200, dar se descurca destul de bine impotriva a multe blendere ce au pretul mai mare.

Oster Versa Performance Blender (BLSTVB-RV0-000) este cel mai bun dintr-o noua varietate de blenderi puternici, dar mai prietenosi cu bugetul. In comparatie cu blenderele la fel de valoroase, acest model Oster ofera mai multe variatii de viteza, motorul sau de 1.400 de wati ruleaza mai linistit si este unul dintre putinele modele care vin cu un tamper pentru bulele de aer in amestecurile groase. La o inaltime de 17 ½ toli, se va potrivi mai bine in bucataria ta decat celelalte modele performante. Nu credem ca Oster este cel mai bun blender dar este acolo. Nu se compara cu blenderele Vitamix din punct de vedere al puterii si longevitatii (am stricat Oster-ul nostru dupa doi ani si jumatate), dar are abilitati serioase de amestecare, o garantie solida de sapte ani si un design usor de utilizat. Daca nu doriti sa aruncati o gramada de bani pe un blender puternic, Oster este cel mai bun pariu.

Magazine de unde puteti achizitiona Oster Versa Performance Blender:

Emag: VEZI AICI

Cleanblend Blender: Motor mai puternic, garantie mai scurta

Un nou blender ce face unele dintre cele mai bune smoothie-uri, dar vitezele sale nu sunt la fel de nuantate ca a top pick-ului nostru.

Daca nu sunteti pregatit pentru Vitamix si nu va deranjeaza sa trasati o garantie mai scurta pentru o putere mai mare decat cea a Osterului, am alege Cleanblend Blender de 1.800 de wati. Motorul puternic al lui Cleanblend ajuta la pulverizarea semintelor si a ghetii, facand creme de piure si piña coladas, ce chiar nici Vitamix nu poate sa faca la fel de bine. Borcanul sau este fabricat din plastic gros si are un maner confortabil, grippy ca borcanul lui Oster. Spre deosebire de modelul Oster, Cleanblend nu are butoane prestabilite si nu ofera variante mari intre vitezele joase si cele de mare viteza. In testarile noastre, motorul lui Cleanblend a rezistat mai mult decat Oster-ul si continua sa fie inca puternic dupa patru ani de utilizare zilnica. Dar acest blender vine cu o garantie de doar cinci ani, spre deosebire de cei sapte ani de acoperire ai lui Vitamix sau Oster.

Magazine de unde puteti achizitiona Cleanblend Blender:

Emag: VEZI AICI

KitchenAid KSB1570ER cu 5 viteze: Un blender clasic

Desi KitchenAid 5-Speed ​​Classic nu este la fel de puternic ca Osterul, acesta poate produce o emulsie mare si niste smoothie-uri decente (dar mai ciudate).

Nu toata lumea vrea sa cheltuiasca 800 RON, sa nu mai vorbim de peste 1.600 RON pe un blender. Daca utilizati rar un blender, dar doriti unul pentru sosul ocazional sau pentru smoothie-uri, modelul KitchenAid KSB1570ER cu 5 viteze este cel mai bun model la un pret de buget de 400 RON. El produce texturi mult mai groase, mai rustice decat oricare dintre celelalte blendere si motorul sau nu este la fel de puternic. Dar este un blender bun, universal, suficient de mic pentru a se potrivi pe tejgheaua din majoritatea bucatariilor.

Magazine de unde puteti achizitiona KitchenAid KSB1570ER cu 5 viteze:

Emag: VEZI AICI