fbpx

Cel mai bun aspirator

Cel mai bun aspirator

Am efectuat sute de ore de cercetare si testare pe aspiratoare in ultimii cinci ani, cautandu-l pe cel mai bun pentru a face fata la tot felul de situatii. O sa va aratam aspiratorul potrivit pentru casa dvs., fie ca este vorba despre un apartament mic sau unul mare, acoperit cu covoare sau cu parchet sau plin cu copii si animale de companie.

Shark Navigator Lift-Away NV352: Un aspirator accesibil, eficient si fiabil

Acest aspirator e foarte flexibil si curata chiar si in colturi pentru a face ca majoritatea oamenilor din majoritatea locuintelor sa fie complet fericiti. Ar trebui sa reziste aproximativ cinci ani, ceea ce este solid pentru acest pret.

Daca vreti un aspirator bun – nimic fantezist – si nu va deranjeaza sa il inlocuiti in cinci ani, va recomandam un aspirator  vertical, fara sac. Un aspirator vertical fara sac, care costa intre 600 si 800 RON, este potrivit pentru majoritatea locuintelor, cu orice numar de etaje, de animale de companie, si aproape orice fel de parchet sau mocheta.

Cele mai bune aspiratoare fara sac sunt aproximativ 80% la fel de eficiente ca cele mai puternice aspiratoare plug-in, pentru aproximativ 40% din pret. Vor dura mult mai mult decat modelele ieftine. In comparatie cu aspiratoarele fara fir, ele costa mai mult, curata mai bine si pot dura cel putin de doua ori mai mult (aproximativ cinci pana la sapte ani). Acestea tind sa fie mai bine proiectate decat aspiratoarele de tip canistra similare si sunt mult mai convenabile decat aspiratoarele cu sac, care au, de asemenea, costuri recurente si nu ofera prea mult la acest pret.

Magazine de unde puteti achizitiona Shark Navigator Lift-Away NV352:

Emag: VEZI AICI