fbpx

Cel mai bun aspirator robot: Eufy RoboVac 11S

Cel mai bun aspirator robot: Eufy RoboVac 11S

Cel mai bun aspirator robot ca pret si calitate este Eufy Robovac 11S, dar daca nu ne-ar interesa pretul atunci un aspirator robot roomba ar ocupa podiumul.

Dupa ce am curatat o casa de mai mult de 100 de ori cu 23 de aspiratoare robot diferite in ultimul an, recomandam Eufy Robovac 11S celor care doresc o modalitate usoara de a strange firimiturile si parul animalelor de companie. Ca orice robot decent, curata bine si rareori se blocheaza. Credem ca este deosebit de grozav, pentru ca este atat de linistit incat nu il veti observa si se potriveste sub majoritatea mobilierului.

Alegerea noastra ca si cel mai bun aspirator robot: Eufy RoboVac 11S

Un robot silentios, agil si accesibil.

Cel mai bun aspirator robot pe care puteti sa il detineti, functioneaza silentios si se potriveste sub mai multe mobilier decat oricare altul, iar datorita sistemului de navigare agil, persistent, va avea nevoie rar de atentia dumneavoastra.

Eufy Robovac 11S va curata aproape fiecare colt al casei dvs.,si totusi de abia il veti observa. O multime de aspiratoare robot sunt buni si accesibili acum, dar niciunul dintre acestia nu se amesteca in fundal ca si 11S – testand zeci de roboti in timp ce lucrez de acasa am descoperit ca zgomotul este una dintre barierele care ma impiedicat sa folosesc roboti mai des decat o fac. 11S suna mai degraba ca un ventilator decat ca un aspirator si nu ar trebui sa va distraga atentia sau sa va enerveze, chiar daca sunteti in aceeasi camera in timp ce ruleaza. Este unul dintre cei mai putini posibili sa se blocheze si sa renunte la sesiunea de curatare la mijloc.

cel mai bun aspirator robot, aspirator robot roomba, aspirator robot forum, aspirator robot pret
Eufy RoboVac 11S

Lufy RoboVac 11S este un robot silentios, foarte agil si are un pret mai mult decat accesibil.

El este unul dintre cele mai usoare aspiratoare robot de pe piata, va avea nevoie rar de atentia dumneavoastra datorita sistemului sau de navigare foarte precis si are o marime si forma ce ii permite cu usurinta sa se infiltreze prin toate spatiile din casa, inclusiv sub majoritatea mobilierelor.

Competitorul de pe locul 2: Eufy Robovac 30

Acelasi robot ca si 11S, plus extra-uri de care majoritatea oamenilor nu vor avea nevoie: un pic mai multa aspirare si marcatori de margine pentru a bloca robotul de a merge acolo unde nu vreti.

Eufy Robovac 30 este o versiune premium a modelului 11S, iar daca il vedeti la acelasi pret (sau un pret mai mic) decat 11S, cumpara cu siguranta modelul 30. Are o vopsea diferita si o mica aspiratie suplimentara, dar mai important, vine cu 20 de picioare de benzi magnetice care va permit sa creati linii “nu treceti” pentru a bloca, de exemplu, o camera speciala cu un covor care va sufoca robotul. Modelul 11S nu functioneaza deloc cu benzi, deci nu le vei putea cumpara mai tarziu. Nici 11S, nici 30 nu au Wi-Fi, deci nu le puteti controla cu o aplicatie sau un asistent de voce – doar o telecomanda fizica. Si Eufy nu vinde baterii sau roti de schimb pentru robotii lor, asa ca vor dura doar cativa ani. (Unii alti roboti sunt mult mai usor de reparat in caz de nevoie.)

cel mai bun aspirator robot, aspirator robot roomba, aspirator robot forum, aspirator robot pret
Eufy Robovac 30
Lufy RoboVac 30 este un upgrade variantei 11S, ce aduce niste caracteristici in plus ce nu multii oameni le-ar dorii, cum ar fi o putere de aspirare putin mai mare si marcatori pentru a bloca robotul in a nu merge acolo unde nu doriti dvs.
Deci daca va doriti o versiune premium a Lufy Robovac 11S, Robovac 30 este exact ceea ce va trebuie.

 

De asemenea, bun: iRobot Roomba 690

Un robot reparabil, cu Wi-Fi.

Este mai zgomotos si mai scump decat robotii Eufy, dar acest aspirator robot roomba 690 are un marker invizibil de margine, controale de aplicatie sau voce si un design reparabil care poate dura mai mult decat concurentii in gama de preturi.

Robot Roomba 690 este un alt robot de aspirare semi-aleator, cum ar fi modelele noastre preferate Eufy – plus ca are unele caracteristici suplimentare pe care unii oameni le vor gasi utile. Caracteristica cea mai impresionanta este ca este destinata reparatiei in timp, la domiciliu – iar iRobot are o experienta excelenta pentru pastrarea pieselor de schimb disponibile de-a lungul vremurilor. Deci, daca faceti intretinerea, Roomba 690 ar trebui sa dureze mult mai mult decat robotii Eufy, ceea ce ar putea sa va salveze niste bani. Acest aspirator robot roomba 690 se poate conecta si la Wi-Fi, care va permite sa o controlati cu o aplicatie usor de folosit sau cu comenzi vocale Alexa. Si vine cu un “far” care creeaza o bariera invizibila, care este mult mai eleganta decat benzile magnetice blocante bot Eufy 30. Pe partea inferioara, este mai tare, mai mare, mai scump de cumparat si nu este evident mai bun la curatare.

iRobot Roomba 690

Robot Roomba 690 este un alt robot de aspirare semi-aleator, cum ar fi modelele noastre preferate Eufy, in plus are unele caracteristici suplimentare pe care unii oameni le vor gasi utile.

Caracteristica cea mai impresionanta este ca poate fi reparat foarte usor, la domiciliu chiar, iar iRobot are o experienta excelenta pentru pastrarea pieselor de schimb disponibile de-a lungul vremurilor.

Actualizare: iRobot Roomba 960

O curatare mai buna, o navigare mai inteligenta.

Daca aveti o casa mai mare sau doriti doar un robot care arata inteligent si curata foarte eficient, acesta este cel mai bun pe care aspiratoarele robot le ofera.

IRobot Roomba 960 este o optiune mai buna pentru persoanele care au case mai mari sau care doresc cel putin un robot care arata inteligent si aproape ca nu va pierde nici o parte de podea intr-o sesiune. Sistemul de navigatie va planifica, de fapt, casa in timp ce functioneaza, ceea ce ii permite sa urmeze un model previzibil, sa se intoarca fiabil la statia de andocare si sa se reincarce la mijlocul sesiunii (si apoi sa inceapa de unde a ramas) in cazul in care nu a terminat de curatat totul. De asemenea, este un curatator mult mai puternic, mai eficient, mult mai potrivit pentru a strange parul animalelor de companie din covoarele mai groase. O multime de alti roboti scumpi pot naviga bine si pot curata foarte bine, dar ne place foarte mult acest aspirator robot roomba 960 deoarece este unul dintre cei mai placut de utilizat (se simte mai mult ca un animal de companie decat un aparat) si, dupa ani de testare, la mai mult de o duzina de alti roboti de ultima generatie, este cel in care suntem foarte siguri ca vom primi casele noastre complet ordonate ori de cate ori il folosim.

Pentru a fi clar: Doar pentru ca nu am vorbit despre un anumit robot pana acum nu inseamna ca suntem de parere ca e rau sau ca faci o greseala daca il cumperi. Mai tarziu, in acest ghid, vom acoperi o gramada de alti roboti care ne plac, dar care nu au atit de multa atentie ca cele despre care am vorbit deja.

iRobot Roomba 960

Robot Roomba 960 este un alt robot de aspirare foarte usor de folosit, de asemenea, este un curatator mult mai puternic, mai eficient, mult mai potrivit pentru a strange parul animalelor de companie din covoarele mai groase.

O multime de alti roboti scumpi pot naviga bine si pot curata foarte bine, dar ne place foarte mult Roomba 960 deoarece este unul dintre cei mai placut de utilizat.