fbpx

Cel mai bun aspirator portabil din 2020

Cel mai bun aspirator portabil din 2020

Am cautat modele noi, dar am decis ca nu era nimic nou care sa merite testat. Alegerile noastre raman la fel si am actualizat notitele pe care le aveam.

Am aruncat o privire la 72 aspiratoare portabile diferite, am avut mai mult de 100 de ore de cautari si testari in ultimii 5 ani si credem ca Black+Decker Max Lithium Flex Vacuum BDH2020FL este o alegere buna pentru majoritatea oamenilor. Cu furtunul sau de 1.2 metri, poate ajunge in toate locurile din casa si din masina in care aspiratoarele obisnuite nu pot ajunge.

Black+Decker Max Lithium Flex Vacuum BDH2020FL- excelent pentru casa si pentru masina

Aspirare solida, un furtun flexibil de 1.2 metri, acest model ne ajuta sa curatam locuri dificile din casa si din masina, comparativ cu altele la acelasi pret, care nu se ridica la aceste asteptari.

Black+Decker Max Lithium Flex Vacuum BDH2020FL are destula putere cat sa aspire Cheerios, rumegus si multe altele, intr-un timp destul de scurt. Are inclusiv si o functie de indepartare a parului animalului dumneavoastra de companie. 16 minute ar trebui sa fie suficiente pentru a curata interiorul unui mini-van sau a unui SUV. Multe dintre aceste aspiratoare au fie aspirare mai puternic, fie ustensile mai bune, dar Max Flex Vac este singurul care combina aceasta putere de aspirare cu ustensile bune, la un pret bun. A fost alegerea noastra de top din 2014 si stim ca se va tine bine in continuare, pentru urmatorii ani.

Magazine de unde puteti achizitiona Black+Decker Max Lithium Flex Vacuum BDH2020FL:

Emag: VEZI AICI

Black+Decker Max Lithium Flex Vacuum BDH2020FLFH

Acesta este asemanator cu prima noastra alegere, dar are in plus un instrument pentru curatarea podelei, cumparati-l pe cel care costa mai putin.

Daca prima noastra optiune nu mai este in stoc, sau pretul este foarte mare, luati in considerati Black+Decker Max Lithium Flex Vacuum BDH2020FLFH ca o a doua optiune. Este exact acelasi aspirator cu exact aceleasi ustensile ca primul, plus un capat de curatare a podelei. Am aflat ca aceasta imbunatatire nu este este deloc folositoare. Doar ignorati-o si cumparati orice versiune a lui Max Flex Vac care se intampla sa fie mai ieftina in ziua in care dumneavoastra va faceti cumparaturile.

Magazine de unde puteti achizitiona Black+Decker Max Lithium Flex Vacuum BDH2020FLFH:

Emag: VEZI AICI

Black+Decker Max Lithium Dustbuster Hand Vacuum CHV1410L- pentru curatari rapide

Daca aveti nevoie de ceva simplu pentru o curatare rapida, acest aspirator mic va face o treaba buna.

Daca planuiti sa folositi aspiratorul doar pentru curatiri ocazionale, Black+Decker Max Lithium Dustbuster Hand Vacuum CHV1410L este varianta mai simpla si mai ieftina a celor de mai sus. Nu poate aspira orice coltisor al casei si nu poate lua parul de pe tapiterie, dar costa mult mai putin si inca reuseste sa curete resturile cele mai comune. Timpul de rulare de 12 minute este decent, iar timpul de reincarcare este mai rapid decat cel de la multe modele similare. Acest model a fost, de asemenea, cel mai bine vandut de Amazon in ultimii ani de zile, unde are ratinguri excelente ale proprietarilor, bazate pe mii de recenzii.

Magazine de unde puteti achizitiona Black+Decker Max Lithium Dustbuster Hand Vacuum CHV1410L:

Emag: VEZI AICI

Dyson V7 Car+Boat- cel mai puternic aspirator portabil

Daca pretul nu va preocupa foarte mult, acest model este cel mai puternic aspirator portabil pe care il puteti cumpara, cu atasamente care il ajuta sa curete aproape orice loc din casa sau din masina.

Dyson V7 Car+Boat este de departe cel mai puternic aspirator de mana pe care l-am testat vreodata, aspirand mai multe resturi de toate dimensiunile in mai putin timp. De asemenea, are un set de atasamente foarte asemanatoare cu alegerea noastra principala, care ar trebui sa curete usor colturile, tapiteria si in spatiile stranse. Durata de viata a bateriei de 30 de minute este suficienta pentru a curata bine interiorul unui vehicul mare. Acest model este atat de eficient incat s-ar putea sa fii surprins de cantitatea de resturi pe care o poate aspira. Ca sa fim corecti, este destul de scump pentru un aspirator care nu curata si podele. Dar daca il vrei pe cel mai bun, acesta este.

Magazine de unde puteti achizitiona Dyson V7 Car+Boat:

Emag: VEZI AICI