fbpx

Cel mai bun aspirator de mana – Dyson V7 Trigger

Cel mai bun aspirator de mana

Acest aspirator dyson este un aspirator mic si puternic si cel mai bun aspirator de mana si putem spune ca este si cel mai bun aspirator fara sac.

Cine ar trebui sa cumpere cel mai bun aspirator de mana

Cel mai bun motiv pentru a cumpara un aspirator mic si puternic de mana este pentru ca poate ajunge in locuri unde aspiratoarele mai mari nu pot, sau cel putin nu in mod convenabil. Cele mai frecvente exemple sunt interiorul unei masini si a suprafetelor din jurul casei, care nu sunt podeaua, cum ar fi mobila, ferestre, perdele si rafturi.

Cel mai bun aspirator fara sac de mana are dubla sarcina.

Aspiratoarele de mana sunt, de asemenea, convenabile pentru curatarea rapida in jurul casei, deoarece sunt alimentate de baterii si sunt suficient de compact pentru a sta pe raft sau pe masa intre utilizari. Cu alte cuvinte, un aspirator mic si puternic de mana poate curata cafeaua imprastiata inainte de a va scoate aspiratorul principal din dulap, sa nu mai vorbim de despachetarea cablului.

cel mai bun aspirator de mana, aspirator dyson, aspirator mic si puternic, cel mai bun aspirator fara sacCum am ales

Am inceput prin a face o lista cu fiecare aspirator de mana pe care l-am putut gasi cautand pe site-urile unor compani de incredere. Am restrans lupta la cateva aspiratoare de mana.

Noi voiam sa gasim un aspirator mic si puternic cu care sa putem curata rapid si usor prin jurul casei unde un aspirator fara sac normal nu ar putea sa ajunga sau in masina noastra.

Caracteristici importante si folositoare

Aceste caracteristici separa cel mai bun aspirator de mana de catre cele bune:

Abilitatea de curatare: Aproape orice aspirator de mana poate curate faramituri si praf vizibil, unele mai rapid decat altele. Dar cele mai puternice aspiratoare pot aspira chiar si pietricele mici sau bucati mai mari de mancare. Accesoriile sau extensile pot ajuta la focusarea puterei de aspirare pentru o curatare mai buna. Peria de par de animale este atat de folositoare incat pot face un aspirator simplu sa se transforme intr-un aspirator de par de animale. Cu cat mai multe accesorii cu atat mai bine.

Durata de viata a bateriei sa fie mai mare decat 15 minute: Chiar daca cele mai multe aspiratoare de mana au destula baterie pentru curatari ocazionale rapide, doar cel mai bun aspirator de mana are o baterie atat de buna incat poate curate o intreaga masina.

Furtun flexibil: Aceasta caracteristica faciliteaza accesul in spatiile stramte de sub scaunele masinilor si alte locuri incomode din jurul casei. O nota de precautie: Desi un tub de prelungire va ajuta la manipularea aspiratorului,  acesta va reduce si puterea de aspiratie.

cel mai bun aspirator de mana, aspirator dyson, aspirator mic si puternic, cel mai bun aspirator fara sacDyson V7 Trigger- Acest aspirator dyson este un aspirator mic si puternic si cel mai bun aspirator de mana.

Daca pretul nu va preocupa foarte mult, acest model este cel mai bun aspirator de mana pe care il puteti cumpara, cu atasamente care il ajuta sa curete aproape orice loc din casa sau din masina.

Dyson V7 Trigger este un aspirator mic si puternic ce a avut rezultate excelente la testele la care l-am supus, aspirand resturi de toate dimensiunile foarte rapid. De asemenea, este un aspirator dyson ce are un set de atasamente cu care ar trebui sa curete usor colturile, tapiteria si chiar si in spatiile stranse. Durata de viata a bateriei de 30 de minute este suficienta pentru a curata bine interiorul unui vehicul mare. Acest aspirator dyson este atat de eficient incat s-ar putea sa fii surprins de cantitatea de resturi pe care o poate aspira. Ca sa fim corecti, este destul de scump pentru un aspirator care nu curata si podele. Dar daca vrei cel mai bun aspirator de mana, acesta este.

Daca esti dispus sa platesti pentru cel mai bun aspirator de mana pentru a putea sa iti cureti casa si masina pe cat de rapid se poate, cumpara acest aspirator dyson, Dyson V7 Trigger.

Aspiratoarele Dyson sunt cele mai puternice modele pe care le-am testat. O gramada de variante sunt disponibile dar noi credem ca Dyson V7 Trigger are cele mai bune caracteristici, incluzand si o durata de viata a bateriei de 30 de minute, o mini perie motorizata pentru a curata scaunul masini, o extensie de tub flexibil  pentru a ajunge in anumite locuri incommode si un incarcator de masina. Acest model de aspirator dyson este foarte scum psi nu orcine si-l poate permite. Dar niciunul dintre celelalte aspiratoare dyson scumpe nu se apropie de acest model cand vine vorba de puterea sa de aspirare.

In testele noastre am aflat ca Dyson V7 Trigger a fost cel mai mic si puternic aspirator de mana. A aspirat pana si frunze si pietricele, cand cele mai multe aspiratoare de mana nu au putut nici sa le clinteasca. Si sa nu mai zicem de cat de repede poate sa curate fata de celelalte.

Cu accesoriile care vin cu aspiratorul, avantajul sau fata de competitor devine si mai mare. Acest model de aspirator dyson vine cu o extensie de tub flexibil, o perie combo, o perie tare pentru noroi, o perie fina pentru praf si o mini perie rotitoare motorizata. Nu putem sa ne gandim la o munca pe care acest aspirator dyson sa nu o poata indeplini cu ajutorul acestor accesorii. Mini peria rotitoare motorizata este foarte folositoare fiindca ii permite aspiratorului de mana sa aspire aceea mizerie lipicioasa pe care alte aspiratoare nu au putut s-o aspire.

Cu o durata de functionare de 30 de minute, Dyson V7 Trigger are o durata de viata mai mare ca cea a competitorilor. Daca curatati interiorul unui vehicul mare, cum ar fi o dubita, timpul in plus v ava fi de folos. Daca folositi mini peria rotitoare motorizata, viata bateriei sa va scurge putin mai rapid deoarece aceasta trage energie in plus de la baterie.

Dyson V7 Trigger poate fi de asemena considerat cel mai bun aspirator fara sac

Noi consideram ca un aspirator far sac, este practic de o mie de ori mai usor de utilizat ca unul cu sac, deoarece nu va mai trebui sa va chinuiti sa cumparati sau sa goliti saci, acest lucru fiind destul de complicat la anumite modele. Daca am clasifica cel mai bun aspirator fara sac dupa anumite criteri, acestea ar fi: filtrare, accesorii, distanta si versatilitate, intretinere si garantie. In toate acestea criteri, aspiratorul Dyson V7 Trigger exceleaza, deci putem sa il numim cel mai bun aspirator fara sac.

Cel mai bun aspirator fara sac are in loc de sac un tub de plastic unde se aduna praful, tubul de plastic e mult mai usor de golit si poate fi spalat pentru a indeparta orice urma de praf. Aspiratoarele fara sac au aparut ca o solutie mai confortabila si usor de utilizat si chiar te va scuti de anumite costuri in timp, cum ar fi achizitionarea sacilor.

Aspiratoarele fara fir sunt o idee grozava. In timp ce nu sunt la fel de puternice ca aspiratoarele cu cablu, dar scaparea de cablu este extrem de utila si convenabila. Te lasa sa curati intr-un mod complet diferit. In loc sa faceti curatenie generala in fiecare saptamana, este usor sa obtineti un aspirator de mana pentru curatarea rapida a casei atunci cand aveti nevoie.

Imbunatatirea eficientei inseamna, de asemenea, ca aspiratoarele de mana fara fir se imbunatatesc tot timpul. De fapt, Dyson este atat de increzator ca in viitor vor fi doar aspiratoare fara fir incat compania incearca sa dezvolte doar pe modele de baterii.

In multe cazuri, calitatea unui aspirator fara fir se reduce la accesorii, cu capetele motorizate, de exemplu, ajutand la ridicarea murdariei si la mentinerea curata a locuintei.

A nu fi legat la o priza inseamna ca curatarea dureaza si mai putin. Asta inseamna ca nu o sa ne mai cocosam sa curatam, si in plus cel mai bun aspirator fara sac este mai usor, deci sunt o optiune buna daca ai dureri de spate. Acestea sunt in mod obisnuit mai usor de utilizat daca aveti scari in casa si cele mai multe sunt foarte utile pentru a aspira masina, facandu-le si mai versatile. Deci practic veti avea parte de un aspirator mic si puternic.

Cei de la Dyson produc de asemenea si modelul V6 Trigger. Este un model mai vechi, ce functioneaza cu 10 minute mai putin ca modelul V7 si costa mai putin. Face mai mult zgomot cand functioneaza, nu are incarcatorul de masina si cosul unde se depoziteaza murdarie este mai mic si mai greu de golit decat cel al modelului V7 care este considerat cel mai bun aspirator fara sac. Dar este putin mai usor decat modelul V7 si curata la fel de bine. In caz ca gasiti modelul V6 la reducere si nu va deranjeaza dezavantajele acestuia fata de modelul V7, atunci V6 Trigger este de asemenea un aspirator de mana bun.

De asemenea daca nu crezi ca iti trebuie toate accesoriile incluse cu modelul V7, achizitioneaza modelul V6. Este putin mai ieftin dar are de asemenea mini peria rotitoare motorizata, care este unul dintre cele mai importante accesorii.

Si odata cu pretul sau mai mare vin si asteptari mai mari. Noul aspirator Dyson V7 Trigger nu are asa multe recenzii.

Majoritatea oamenilor nu trebuie sa cumpere un aspirator mic si puternic sau cel mai bun aspirator de mana. Ar putea sa fie prea mult pentru curatarile rapide prin jurul casei. Dar Dyson V7 Trigger este o alegere buna daca vreti sa va curatati masina mai amanuntit sau locuri de prin casa unde un aspirator fara sac nu poate ajunge.

Dyson V7 Trigger

Daca pretul nu va preocupa foarte mult, acest model este cel mai bun aspirator de mana pe care il puteti cumpara, cu atasamente care il ajuta sa curete aproape orice loc din casa sau din masina.

Dyson V7 Trigger este un aspirator mic si puternic ce a avut rezultate excelente la testele la care l-am supus, aspirand resturi de toate dimensiunile foarte rapid.