fbpx

Cel mai bun aragaz electric

Cel mai bun aragaz electric

Cu aproape 100 de ore de cercetare in spatele nostru, inclusiv interviuri cu tehnicieni de reparatii si bucatari, credem ca Whirlpool WFE745H0F este cel mai bun pariu pentru majoritatea oamenilor care au nevoie de un aragaz electric accesibila. Are toate caracteristicile ce va vor ajuta sa gatiti aproape orice fel de mancare si ar trebui sa functioneze in siguranta pentru aproximativ un deceniu.

Whirlpool WFE745H0F: Cel mai bun aragaz electric

Acesta are un cuptor urias si un control excelent al gatitului, cu un design frumos, ce este fiabil si durabil.

Aragazul electric Whirlpool WFE745H0F are un cuptor urias de 6,4 cubi. Are un mod de gatit cu adevarat in convectie (un ventilator  extinde caldura pentru o mai buna prajire si coacere) si un sistem de rafturi versatil, incluzand un raft de tip split-level. Ca brand, Whirlpool are una dintre cele mai bune reputatii pentru aparate fiabile  si randamente electrice netede, iar acest model are in special comentarii foarte bune de la proprietari. Arata si se simte frumos, de asemenea, cu butoane robuste ale arzatorului si cu un maner numeric pentru reglarea temperaturii cuptorului. Placa de gatit din sticla este usor de curatat si va ofera mai mult control asupra temperaturii decat majoritatea, incluzand doua arzatoare cu mai multe elemente si un element care poate sa mentina temperaturi scazute foarte constant. Aproape toate caracteristicile acestui aragaz pot fi utile pentru majoritatea bucatarilor.

Magazine de unde puteti achizitiona Whirlpool WFE745H0F:

Emag: VEZI AICI

Whirlpool WFC310S0E: Un aragaz electric ieftin si bun

Pretul scazut este cea mai buna caracteristica, dar chiar si cu un cuptor  mai slab si cu caracteristicile limitate ale cuptorului, inca poate servi cina si ar trebui sa functioneze in mod fiabil.

Daca aveti nevoie doar de un aragaz ieftin care functioneaza, Whirlpool WFC310S0E este cel mai bun, ce inca are recenzii majore de la proprietari si vine de la o marca despre care stim ca sunt de incredere. De asemenea, are specificatii usor mai bune decat alte aragaze low-cost. Desi va reusi sa gateasca cele mai multe feluri, are o plita mai slaba, cu patru elemente de incalzire cu bobina radianta, comparativ cu cele cinci elemente netede din WFE745H0F. De asemenea, ii lipseste convectia si are mai putine optiuni de rafturi.

Magazine de unde puteti achizitiona Whirlpool WFC310S0E:

Emag: VEZI AICI

LG LSE4613: Cel mai bun aragaz electric slide-in

Un design minunat de la un brand de incredere si vine cu un cuptor urias.

Daca bucataria dvs. este conceputa pentru un aragaz electric slide-in (acestea nu au sine de protectie sau sine laterale, astfel incat acestea se potrivesc mai bine in blatul de bucatarie) sau preferati estetica, consideram ca LG LSE4613 este o optiune buna. Aragazele cu slide-uri au caracteristici destul de similare intre ele, astfel incat oamenii tind sa aleaga pe baza aspectului si a pretului. Credem ca acest lucru merita sa fie verificat de LG pentru ca are niste specificatii de gatit usor mai bune decat alte modele de baza, inclusiv un cuptor enorm de 6,3 cubi, cu o multime de optiuni de rafturi si o plita multifunctionala cu un arzator puternic de 3.200 W si un element suprasensiv de 100 de wati “pastrati cald”. Desi nu avem multe informatii despre fiabilitatea in raza de actiune a slide-in-urilor, dispozitivele LG in general tind sa fie fiabile, inclusiv modelele independente.

Magazine de unde puteti achizitiona LG LSE4613:

Emag: VEZI AICI