fbpx

Cel mai bun aparat de incalzit aerul

Cel mai bun aparat de incalzit aerul

Dupa noi teste in toamna anului 2018, avem un nou castigator: Vornado VH200. Fostul nostru competitor numarul unu, Lasko 754200, precum si fostul competitorul de pe locul 2 Honeywell UberHeat Ceramic Heater HCE200W, sunt acum, de asemenea,alegeri minunate.

De peste cinci ani am testat 48 de aparate de incalzit spatiul, iar Vornado VH200 este incalzitorul pe care ar trebui sa-l alegeti. Multe incalzitoare se simt de parca stai in fata unui uscator de par, insa alegerea noastra (si alte incalzitoare Vornado pe care le-am incercat) a incalzit o camera intreaga mai rapid si mai confortabil decat oricare altul pe care l-am testat.

Vornado VH200

Mai puternic, mai confortabil si mai silentios decat concurentii, Vornado VH200 a incalzit camera noastra de testare mai rapid si mai uniform decat alte modele testate.

In masuratorile pe care le-am facut timp de 20 si 60 de minute, Vornado VH200 a depasit competitorii in viteza si putere totala, oferind o crestere mai mare a temperaturii decat altele testate la ambele intervale. VH200 este mai silentios decat orice incalzitor ceramic pe care l-am auzit, emitand doar o perdea moale, si este suficient de compact pentru a se indeparta intr-un colt. Este, de asemenea, unul dintre cele mai sigure incalzitoare pe care le-am testat, oferind protectie impotriva supraincalzirii, un comutator automat de inchidere si un exterior din plastic care ramane relativ rece la atingere.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Vornado VH200:

Emag: VEZI AICI

Vornado MVH- Un incalzitor cu rezistente similare

Vornado MVH ofera aproape aceeasi putere, caldura de umplere a incaperilor si functionare silentioasa ca alegerea noastra numarul unu, dar are o carcasa diferita, care devine mai calda la atingere.

Vornado MVH este foarte asemanator cu modelul VH200, care are o carcasa din plastic negru cu o lumina LED relocata. Preferam usor modelul VH200, deoarece carcasa aurie ramane cu aproximativ 10 grade mai rece decat MVH, dar functional cele doua sunt aproape identice si ambele modele Vornado (precum si alte doua modele Vornado pe care nu le recomandam) au depasit toate incalzitoarele non-Vornado pe care le-am testat impotriva lor. In testarea noastra, MVH a fost putin mai lent decat VH200 pentru a incalzi camera noastra, dar diferenta era neglijabila si, dupa o ora, a ridicat temperatura camerei la aceeasi temperatura ca si cel aleas de noi.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Vornado MVH:

Emag: VEZI AICI

Lasko 754200- Incalzitor ceramic. Un incalzitor puternic, ieftin si fiabil

Acest incalzitor eficient functioneaza rapid si dureaza ani de zile. Dar fluxul sau ingust de aer fierbinte nu este la fel de confortabil ca si caldura de umplere a incaperilor a lui Vornado si nu are anumite caracteristici de siguranta pe care le preferam.

Incalzitorul de aer ceramic Lasko 754200, o alegere pe termen lung in acest ghid, este in mod constant unul dintre cele mai ieftine incalzitoare pe care le gasiti. Se incalzeste mai repede decat majoritatea incalzitoarelor pe care le-am testat si vine intr-un corp compact si usor. Caldura este un flux concentrat de aer fierbinte, care incalzeste zona direct in fata incalzitorului, dar nu este la fel de confortabil ca si caldura de umplere larga, preferata de modelele Vornado. Lasko se lupta cu spatile mai mari ca rezultat, dar este perfect pentru incalzirea unui birou de acasa sau pentru incalzirea rapida a unui mic dormitor. 754200 a avut in mod constant comentarii pozitive de la proprietarii de ani de zile, iar multi membri ai personalului au detinut unul pentru ierni multiple, cu putine plangeri. Nu este prevazut cu un buton de inchidere automata, o functie de siguranta inclusa in topul nostru de selectie, si nu este cea mai buna optiune, dar are o protectie impotriva supraincalzirii.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Lasko 754200:

Emag: VEZI AICI

Incalzitorul ceramic Honeywell UBearHeat HCE200W- Un incalzitor care arata bine, dar este mai zgomotos

Honeywell UberHeat nu este la fel de puternic ca Lasko, dar este putin mai sigur si mai bine cautat. Nu poate incalzi o camera mai mare mai bine decat Vornado VH200 si este cel mai puternic model pe care l-am testat.

Daca va intereseaza mai mult designul decat performanta de incalzire, va recomandam incalzitorul ceramic Honeywell UH-Heat HCE200W. Este aproape la fel de puternic ca si Lasko 754200 si comutatorul sau de tip “kill over” adauga o caracteristica de siguranta pe care Lasko nu o are. La fel ca modelul Lasko, acest model Honeywell, lanseaza un fascicul de caldura, care nu este la fel de confortabil ca circulatia spatiala a lui Vornado VH200 si nu este la fel de capabil de a incalzi un spatiu mai mare. Honeywell este, de asemenea, cel mai zgomotos incalzitor de aer pe care l-am testat; suna un pic ca un uscator de par atunci cand il setati pe viteza mare. Dar este modelul cel mai atragator pe care l-am incercat – designul atragator este o raritate reala in domeniul incalzirii spatiului – si primeste recenzii pozitive de la proprietari si membrii personalului.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Honeywell UBearHeat HCE200W:

Emag: VEZI AICI

De’Longhi TRD40615T- Cel mai bun radiator cu ulei

Radiatoarele umplute cu ulei sunt silentioase, dar lente. TRD40615T este cel mai bun de acest tip, deoarece este mai robust decat competitorii sai, cu un exterior care ramane mai rece la atingere.

Nici un radiator cu ulei nu incalzeste o camera foarte repede si mai uniform ca un model ceramic sau cu elemente deschise, ambele utilizand ventilatoarele pentru a raspandi rapid aerul fierbinte. Dar un radiator cum ar fi De’Longhi TRD40615T poate sa mentina caldura mai mult decat orice model ceramic, facand-l usor mai eficienta din punct de vedere energetic, cu o constructie ingusta, construit doar din metal, mai durabila decat cea a celorlalte placi de plastic. Acest model De’Longhi este in special mai robust, mai atractiv si mai rece la atingere decat orice alt incalzitor cu radiator, incalzit cu ulei, pe care l-am testat.

Indiferent de incalzirea spatiului pe care il alegeti, exista unele probleme de siguranta comune pe care multi o ignora: nu puteti utiliza nici un incalzitor cu un prelungitor, nu ar trebui sa lasati unul nesupravegheat, iar majoritatea incalzitoarelor, daca nu sunt proiectate special pentru asta, nu trebuie sa fie folosite intr-o baie.

Magazine de unde puteti sa achizitionati De’Longhi TRD40615T:

Emag: VEZI AICI