fbpx

Cel mai bun aparat de gatit orez

Cel mai bun aparat de gatit orez

Dupa mai mult de 125 de ore de cercetare si testare, in timpul caruia am pregatit aproximativ 250 de kilograme de orez si am consultat expertii din bucataria japoneza, thailandeza si chineza, recomandam  Zojirushi Neuro Fuzzy NS-ZCC10 ca cel mai bun aparat de gatit orez. El a facut cel mai bun orez alb fata de orice alt aparat pe care l-am testat – chiar si atunci cand am fost in mod intentionat neatenti cu rapoartele noastre de orez-apa a continuat sa faca un orez foarte bun.

Oala electrica pentru gatit orez Vaprem 1 L

Pret: 17999 RON

Pretul poate suferi modificari

Aparat de gatit orez Adler, Capacitate 1.5l , 2 functii

Pret: 11900 RON

Pretul poate suferi modificari

Aparat pentru gatit orez ECG RZ 060, 400W, 0,6L, functie mentinere la cald

Pret: 8800 RON

Pretul poate suferi modificari

Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

Pret: 49999 RON

Pretul poate suferi modificari

Aparat de Gatit Orez Xiaomi ZHF4009GL MiJia cu inductie 1100W 3 L Wi-Fi Alb

Pret: 44300 RON

Pretul poate suferi modificari

Zojirushi Neuro Fuzzy NS-ZCC10: Cel mai bun aparat de gatit orez

Neuro Fuzzy face orez japonez sublim si este grozav si la alte soiuri, chiar daca va inselati rapoartele. Desi este putin lent, este cel mai bun aparat, excelent si cel mai rezistent, pe care l-am testat.

Datorita unui cip de computer care poate detecta lucruri precum umiditatea si temperatura si ajusteaza parametrii de gatit pentru a explica eroarea umana, Zojirushi Neuro Fuzzy NS-ZCC10 a facut un orez grozav, chiar si in situatiile in care alte masini de gatit orez (inclusiv cele cu tehnologie similara) esueaza. Capacul sau detasabil il face de asemenea unul dintre cele mai usoare masini de gatit orez cand vine vorba de curatare. Singurul dezavantaj al lui Neuro Fuzzy este incetinirea sa relativa: este nevoie de cel putin 40 de minute pentru a face un lot de orez alb, in ​​jur de 10 minute mai mult decat aparatele de gatit orez mai ieftine. Dar ne gandim ca orezul bun necesita timp si suntem bucurosi sa asteptam calitatea superba a orezului Neuro Fuzzy.

Zojirushi Neuro Fuzzy NS-ZCC10

Pret: 74607 RON

Pretul poate suferi modificari

Cuckoo CRP-G1015F: Bun pentru gatit frecvent si face un orez brun foarte bun

Gatitul sub presiune, constructia substantiala si rezultatele delicioase fac acest lucru sa fie aparatul potrivit pentru consumatorul de orez serios, mai ales daca va place orezul brun.

Cuckoo CRP-G1015F face cel mai bun orez brun fata de restul  masinilor de gatit pe care le-am testat. Si pentru ca este o masina sub presiune, Cuckoo face un orez brun in aproximativ jumatate din timpul necesar pentru a face acest lucru si orezul alb cu 10 minute mai rapid (desi Zojirushi a produs orez alb superior). Deoarece Cuckoo este scump si vine intr-o capacitate de numai 10 cani, recomandam acest aparat pentru persoanele care doresc sa gateasca orez frecvent si in loturi mari.

Cuckoo CRP-G1015F

Pret: 1.29619 RON

Pretul poate suferi modificari

Aparatul de gatit orez Hamilton Beach : Un aparat de gatit orez rapid si accesibil

Acest model simplu este cel mai rapid aparat pe care l-am testat, facand orezul japonez in aproximativ 35 de minute. Orezul nu este perfect, dar este o optiune excelenta pentru studentii de colegiu sau pentru oricine are un buget restrans.

Aparatul de gatit orez Hamilton Beach face orezul foarte rapid, avand in vedere costul sau scazut. Desi rezultatele sale nu sunt la fel de clare sau bune ca cele pe care le-am obtinut de la Zojirushi sau Cuckoo, este cel mai rapid aparat pe care l-am testat, facand un lot bun de orez alb in aproximativ 35 de minute, mai rapid decat alegerea noastra de top.

Aparatul de gatit orez Hamilton Beach

Pret: 14644 RON

Pretul poate suferi modificari