fbpx

Cel mai bun aparat de facut vafe 

Cel mai bun aparat de facut vafe

Dupa ce am facut un total de 63 de ore de cercetare, am vorbit cu patru experti si am testat 21 de modele, recomandam Krups GQ502D belgian waffle maker pentru majoritatea oamenilor. Livreaza in mod constant vafe delicioase, indiferent de felul de aluat pe care il folositi. Grila de protectie elibereaza cu usurinta vafe, iar placile din masina pot fi scoase pentru a fi curatate fara a depunde prea mult efort. Un cadran cu numere va permite sa controlati rumenirea si un bip puternic alaturi de o lumina verde va va spune cand vafelele dvs. sunt gata.

Alegerea noastra:

Krups GQ502D: Cel mai bun producator de vafe

Acest producator de vafe este usor de folosit si usor de curatat si este cel mai la a face vafelele belgiane perfecte. Face patru deodata.

Fiindca aparatul poate sa faca patru vafe deodata el poate hrani atat famili mici cat si pe cele mari, dar aceast aparat robust este inca relativ compact si poate fi stocata cu usurinta pe vertical sau pe orizontal. Nu numai ca are acelasi pret ca alegerea pregedenta, Proctor Silex 26016A (care nu mai este fabricat), se simte chiar de o calitate mai buna si are mai multe caracteristici extraordinare.

Magazine de unde puteti achizitiona Krups GQ502D:

Emag: VEZI AICI

Alte alegeri bune:

Chef’sChoice WafflePro Classic Belgian (840B): Bun pentru aluatul mai gros

Acest model creaza in mod credibil vafe perfecte in stil belgian intr-o gama larga de nivele de aluat, dar functioneaza cel mai bine cu aluatul gros, deci nu este la fel de versatil.

In cazul in care alegerea noastra principala nu este in stoc, ne place si Chef’sChoice WafflePro Classic Belgian (840B), care se comporta la fel de bine ca Krups, dar numai cu aluat gros, ceea ce il face mai putin flexibil in practica. De asemenea, produce mai putine vafe deodata fata de Krups, dar are o gama larga de setari si va emite un beep atunci cand vafele tale sunt gata.

Magazine de unde puteti achizitiona Chef’sChoice WafflePro Classic Belgian:

Emag: VEZI AICI

Cuisinart Round Classic Waffle Maker (WMR-CA): Daca va plac vafele subtiri si crocante

Mai mic decat alegerea noastra principala, acest model rotund ofera o valoare buna si produce vafe subtiri, super-crocante. El are, de asemenea, o constructie mai silentioasa.

Cuisinart Round Classic Waffle Maker (WMR-CA), face in mod constant vafe excelente, iar designul sau compact este perfect pentru spatii mici. Produce doar o vafa rotunda si subtire, deci acest model este o alegere buna doar daca va plac vafele subtiri si crocante si nu aveti nevoie de vafe cu un volum mai mare.

Magazine de unde puteti achizitiona Cuisinart Round Classic Waffle Maker:

Emag: VEZI AICI

Hamilton Beach Belgian Style Waffle Maker (26009): Vafe belgiene pentru una sau doua persoane

Acest model este jumatate din marimea alegeri noastre principale si un pret mai, dar se face vafe groase  in stil belgian de o calitate aproape identica. Se simte totusi fragil.

Hamilton Beach Belgian Style Waffle Maker (26009), este o alta masina compacta, bine construita pentru apartamente mici, care face in mod constant vafe excelente. Produce vafe asemanatoare cu alegerea nostra: groase, in stil belgian, cu o crusta crocanta si un interior placut. Ca si Cuisinart WMR-CA, acest model Hamilton Beach tinde sa coste mai putin de 120 RON, dar se simte si oarecum ieftin.

Magazine de unde puteti achizitiona Hamilton Beach Belgian Style Waffle Maker:

Emag: VEZI AICI