fbpx

Cel mai bun aparat de calcat profesional cu aburi

Cel mai bun aparat de calcat profesional cu aburi

Dupa ce am testat 18 modele timp de peste sapte ore, credem ca Joy Mangano My Little Steamer este cel mai bun aparat de gatit profesional cu aburi pe care l-am incercat. Ieftin, usor de umplut cu apa, produce aburi rapid, fiabil ca rasaritul si nu necesita altceva decat un cuier de folosit.

Alegerea noastra:

Joy Mangano Micul meu Steamer: Cel mai bun aparat de calcat profesional cu aburi pentru majoritatea oamenilor

Eficient si construit pentru a rezista, My Little Steamer calca rapid camasi, rochii si pantaloni, perfecte pentru o dimineata rapida.

Pentru mai putin de 170 RON, Joy Mangano My Little Steamer ofera o performanta extraordinara la un pret accesibil. Indeparteaza cutele rapid si usor si dispune de un orificiu de abur precis, inclinat, cu unghi ascutit, care va permite sa calcati totul aproape perfect. Manerul sau ramane rece pe perioade lungi de aburire si – unic printre modelele testate – are un cablu retractabil pentru depozitare compacta. In plus, la fel ca la cateva alte aparate, am aflat ca vine intr-o gama larga de culori. Daca, in general, trebuie sa calcati doar cateva articole de imbracaminte la un moment dat – cum ar fi o camasa si o fusta sau o pereche de pantaloni inainte de munca – este perfect pentru dvs..

Magazine de unde puteti achizitiona Joy Mangano Micul meu Steamer:

Emag: VEZI AICI

Alte alegeri bune:

Jiffy J-2000: Cel mai bun pentru utilizare continua

Daca aveti nevoie sa calcati o multime de haine sau textile, veti dori un model de podea, iar simplul si eficientul Jiffy J-2000 este favoritul nostru absolut.

In cazul in care misiunea dvs. este de a calca  mai multe bucati de imbracaminte la un moment dat, un aparat de calcat cu aburi de podea este pentru dvs.. Dintre numeroasele unitati pe care le-am considerat, credem ca usurinta de utilizare a modelului Jiffy J-2000 Personal Steamer este aproape perfect. Cu un cap de abur cu sase gauri mari si largi, functioneaza eficient chiar si pe articole de imbracaminte mari. Este o masina pro-clasica bine gandita, cu mai multe detalii fine, cum ar fi un rezervor de apa usor de umplut si o inchidere automata. Este construit pentru a dura si isi merita pretul.

Magazine de unde puteti achizitiona Jiffy J-2000:

Emag: VEZI AICI

Deneve Portable Garment Steamer: Pentru calatorii intreprinzatori

Cele mai multe hoteluri vin cu fier, dar daca te duci departe sau doar doresti liniste, Deneve este un companion compact si rezistent la scurgeri.

Majoritatea oamenilor de afaceri vor gasi probabil mai usor sa foloseasca fierul si masa de calcat din camera, dar daca sunteti in cautarea unui abur special pentru globetrotting, Deneve Portable Garment Steamer este alegerea noastra in aceasta categorie aglomerata, plina de gunoaie. Desi este imperfect (de exemplu, are gauri de aburi mici si inguste), aspectele sale bune – productia rapida de aburi, capacitatea generoasa de apa, designul etans, si un comutator on-off – inca depasesc greselile.

Magazine de unde puteti achizitiona Deneve Portable Garment Steamer:

Emag: VEZI AICI