fbpx

Cel mai bun aparat de aer conditionat

Cel mai bun aparat de aer conditionat

Dupa sase veri de cercetare, testare si recomandare a aparatelor, am aflat ca AC-urile silentioase si accesibile fac majoritatea oamenilor mai fericiti – si credem ca LG LW8016ER se va potrivi in majoritatea camerelor.

LG LW8016ER: Accesibila si foarte silentios

Un performer similar in comparatie cu alte AC-uri la acest pret, acest LG este, de asemenea, mai silentios si are cateva caracteristici suplimentare de confort.

Aceasta unitate Btu 8000 se raceste la fel de eficient ca orice model cu un rating Btu egal si are un volum mai mic decat altii la acest pret. Caracteristicile suplimentare, cum ar fi o ventilatie de aer proaspat, lamele ventilatorului cu doua axe si o priza de scurgere detasabila ajuta la delimitarea acestuia. LG LW8016ER este o alegere excelenta pentru un birou sau pentru un barlog, iar unii oameni il vor gasi suficient de linistit pentru dormitor.

Magazine de unde puteti achizitiona LG LW8016ER:

Emag: VEZI AICI

Frigidaire FFRE0833S1: Atat de puternic, dar putin mai zgomotos

Acest Frigidaire este mai puternic decat alegerea noastra principala si tinde sa coste mai mult, dar raceste camera la fel. Este mai usor de instalat.

Daca selectia noastra principala este vanduta, apucati-l pe Frigidaire FFRE0833S1. Este un pic mai zgomotos si mai inclinat decat noul nostru pick, dar este un performer la fel de capabil, de obicei in jurul aceluiasi pret. Frigidaire este, de asemenea, usor de instalat deoarece este mai mic si mai usor.

Magazine de unde puteti achizitiona Frigidaire FFRE0833S1:

Emag: VEZI AICI

Frigidaire FGRQ08L3T1: Mai bun pentru dormitoare

Unul dintre cele mai silentioase AC-uri si costa un pic mai mult decat alegerea noastra, dar este mai potrivit pentru a fi intalat in dormitor decat celelalte.

Daca cumparati un aparat de aer conditionat pentru dormitorul dvs. si nu va suparati sa platiti un pic suplimentar, tratati-va cu Frigidaire FGRQ08L3T1. Este cel mai silentioas AC pe care l-am testat ​​in ultimii ani. Este, de asemenea, usor de instalat si este dotat cu o cantitate mare de spuma pentru izolare. In ceea ce priveste performantele de racire, acesta este pe picior de egalitate cu alegerea noastra, dar este mai scump decat alegerea noastra cu 400 RON.

Magazine de unde puteti achizitiona Frigidaire FGRQ08L3T1:

Emag: VEZI AICI

Frigidaire FGRQ0833U1: In esenta acelasi AC

Daca nu il gasiti pe Frigidaire FGRQ08L3T1, va recomandam sa-l cumparati pe acesta.

De asemenea, recomandam Frigidaire FGRQ0833U1 ca rezerva in cazul in care modelul L3T1 nu mai este in stoc. Modelul 33U1 este mai scump si noi nu l-am testat pe noi insine, insa Frigidaire ne-a confirmat ca cele doua modele sunt in esenta aceleasi. Ambele sunt evaluate la 8000 Btu, au raporturi de eficienta energetica de 12 si sunt proiectate sa raceasca camere de pana la 350 de metri patrati. Consideram ca acest model este o optiune decenta daca celelalte optiuni ale noastre nu sunt disponibile.

Magazine de unde puteti achizitiona Frigidaire FGRQ0833U1:

Emag: VEZI AICI