fbpx

Cel mai bun acumulator extern de tip USB C

Cel mai bun acumulator extern de tip USB C

Am aflat care este cel mai bun acumulator extern de tip USB C dupa mai mult de 40 de ore de cercetare a 23 acumulatoare externe de tip USB-C si testarea a 14 dintre acestea, am constatat ca ZDI USB PD Backup Battery & Hub este cea mai buna optiune pentru alimentarea oricarui dispozitiv USB-C atunci cand va aflati departe de o priza. Iesirea de 45 W poate incarca smartphone-uri, tablete si chiar laptop-uri. In plus, acesta poate functiona ca un adaptor USB si un hub, ceea ce inseamna ca va fi un lucru mai putin de transportat in geanta de laptop atunci cand sunteti departe de birou.

Alegerea noastra: ZMI USB PD Backup Battery & Hub

Cea mai rapida incarcare USB-C pentru orice dispozitiv.

Se potriveste mai bine intr-o geanta de laptop decat intr-un buzunar, dar este cel mai rapid acumulator extern si poate incarca orice, de la smartphone la laptop. De asemenea, functioneaza ca un hub USB.

Bateria externa ZMI USB PD poate incarca un laptop USB-C, inclusiv unele din laptopurile noastre, cum ar fi MacBook Pro, Dell XPS 13 sau Chromebook Flip Asus, la fel de rapid ca orice alta baterie externa si este mai mica si mai usoara decat concurenta. Dispune de o capacitate suficienta pentru incarcarea completa a celor mai multe laptop-uri de 13 inch cel putin o data, sau a unui smartphone, de cinci ori sau mai mult. Iar cand aceasta este descarcata, ea poate fi reincarcata cu aproape aceeasi viteza, taind orele in care trebuie sa fie conectata, in comparatie cu cea mai mare parte a competitiei. De asemenea, are doua porturi USB-A pentru incarcarea altor dispozitive – majoritatea concurentei detine doar unul – si atunci cand nu este nevoie sa incarcati, puteti utiliza ZMI ca un hub USB, scutindu-va de dificultatea de a avea nevoie de USB-C- la-A pentru mouse sau camera foto.

Magazine de unde puteti sa achizitionati ZMI USB PD Backup Battery & Hub:

Emag: VEZI AICI

Competitorul de pe locul 2: Jackery SuperCharge 26800

La fel de rapid, dar cu mai putine caracteristici.

Incarca rapid laptop-urile USB-C si oricare alt dispozitiv mai mic, are multa putere si include un incarcator de perete de 45 W. Dar nu are porturi suplimentare si caracteristici suplimentare.

Jackery SuperCharge ofera aceeasi incarcare rapida, de 45 W ca si cea mai buna alegere a noastra, si se poate reincarca la aceeasi viteza. Dar renuntati la functiile stand-by ale ZMI: capacitatea sa de a actiona ca un adaptor USB-C la USB-A si un hub in timp ce calatoriti, dar si cele doua porturi suplimentare – Jackery are doar un port USB-A, deci nu va fi la fel de bun pentru incarcarea unui numar mare de dispozitive. Dar in schimbul acestor sacrificii, veti obtine o incarcare USB de 45 W.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Jackery SuperCharge 26800:

Emag: VEZI AICI

De asemenea, bun: RAVPower 10000mAh cu port de tip C

Numai pentru smartphone-urile si tabletele USB-C.

Aceasta baterie compacta atinge maximul de 15 W pe care il permite standardul USB-C. De asemenea, are o intrare Micro-USB suplimentara si o iesire USB-A, astfel incat sa puteti folosi orice cablu aveti la indemana.

Daca nu este nevoie sa incarcati un laptop, atunci incarcatorul portabil RAVPower 10000mAh cu portul de tip C este cea mai buna alegere. Acesta va incarca telefoanele si tabletele la fel de rapid ca si standardul USB-C – un intreg de 15 W. In testele noastre, s-a putut reincarca la aceeasi viteza, reducand timpul de incarcare cu pana la 30% comparativ cu concurenta. Dispune si de un port USB-A pentru incarcarea mai lenta a unui dispozitiv si un port Micro-USB ca o a doua optiune de reincarcare – doua bonusuri pe care multe acumulatoare externe nu le au.

Magazine de unde puteti sa achizitionati RAVPower:

Emag: VEZI AICI

De asemenea, bun: Aukey PB-Y13 10000mAh Power Bank

Pentru incarcare rapida de 18 W.

In comparatie cu un incarcator standard USB-C, ca acumulator extern USB-C de 18 W va adauga cateva puncte procentuale suplimentare in durata de viata a bateriei telefonului, mai ales atunci cand bateria este scazuta.

Acumulatorul extern Aukey PB-Y13 10000mAh cu livrare a energiei electrice selecteaza telefoanele, inclusiv iPhone X, X Plus si iPhone XS, XS Max, putin mai repede decat alegerea noastra de la RAVPower, in special atunci cand telefonul dvs. are o baterie descarcata. In testele noastre, incarcatoarele rapide de 18 W, cum ar fi PB-Y13, au incarcat un iPhone XS total redus, la putin peste 50 la suta intr-o jumatate de ora, comparativ cu aproximativ 45 la suta pentru un incarcator standard de 15 W. Nu este o diferenta uriasa, dar daca bateria telefonului dvs. este intotdeauna scazuta si aveti tendinta de a-l incarca pentru perioade scurte pe parcursul zilei, PB-Y13 este cea mai buna optiune. Daca aveti un telefon Android care accepta incarcare de 18 W, va functiona cu un cablu standard USB-C-to-C. Daca aveti un iPhone compatibil, totusi, veti avea nevoie de cablu USB de incarcare de la Apple.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Aukey PB-Y13:

Emag: VEZI AICI