fbpx

Cea mai buna plita cu inductie

Cea mai buna plita cu inductie

Dupa mai mult de 40 de ore de cercetare si testare, suntem siguri ca Duxtop 8100MC este cea mai buna plita cu inductie pentru majoritatea oamenilor. Acesta plita cu inductie are un pret rezonabil, fierbe rapid apa si gateste orezul mai repede decat concurenta. Interfata sa usoara de utilizat va permite sa alegeti intre un mod de alimentare (pentru gatit general) si un mod de temperatura (pentru sarcini specifice cum ar fi prajirea).

Ductop 8100MC Induction Cooktop: Cea mai buna plita cu inductie

Acesta plita cu inductie are un panou de comanda simplu, fierbe rapid apa si gateste orez mai repede decat concurenta. Placa de gatit neteda din sticla ceramica face curatarea sa fie un lucru foarte usor.

Duxtop vine de asemenea cu o serie de elemente de siguranta pentru a preveni supraincalzirea sau pentru a va avertiza daca sunt utilizate vase necorespunzatoare. Spre deosebire de unele modele pe care le-am testat, placa neteda din sticla ceramica permite o curatare usoara de fiecare data. Daca nu aveti acces la un aragaz cu gaz sau electric sau pur si simplu doriti sa aveti un arzator suplimentar in bucatarie, puteti beneficia de o plita cu inductie. Spre deosebire de plitele conventionale, care transfera caldura pe fundul unui vas, aceasta  utilizeaza o bobina magnetica pentru a genera caldura prin anumite tipuri de vase metalice.

Magazine de unde puteti achizitiona Ductop 8100MC Induction Cooktop:

Emag: VEZI AICI

Max Burton 6400 Digital Induction Cooktop: Rapida, dar zgomotoasa si mai scumpa

Max Burton 6400 este cea mai rapida plita cand vine vorba de fierberea apei si rumeneste carnea in mod egal, dar este mai zgomotoasa decat alegerea noastra si costa de doua ori mai mult.

In timp ce preferam plita Duxtop fiindca are un pret mai rezonabil, am crezut ca Max Burton 6400 Digital Choice Induction Cooktop a avut rezultate bune in majoritatea testelor noastre de gatit. Fierbe 2 l de apa in doar 7 minute (aproximativ cu 30 de secunde mai repede decat alegerea principala) si gateste carnea foarte uniform. Acest model are o functie convenabila de fierbere, care va permite sa fierbeti apa la atingerea unui buton. Cu toate acestea, functia de fiert este presetata la 100 de grade Fahrenheit, ceea ce nu este foarte util pentru ca este cu mult sub punctul de fierbere. Max Burton 6400 emite, de asemenea, bipuri si buzneste mai tare decat alegerea noastra de top, ceea ce s-a dovedit deranjant pentru cativa dintre proprietari. In timp ce aspectul modelului 6400 este elegant, canelurile de pe suprafata de gatit pot prinde grasime, facandu-l mai dificil de curatat in comparatie cu alegerea noastra de top.

Magazine de unde puteti achizitiona Max Burton 6400 Digital Induction Cooktop:

Emag: VEZI AICI