fbpx

Cea mai buna Oala sub presiune

Cea mai buna Oala sub presiune

Orice oala sub presiune va livra carne bine gatita si mancaruri intr-o fractiune de timp fata de cat ii va lua unei tigaie obisnuite. Dar una buna este de asemeneausor de folosita si bine construita. Dupa ce am gatit 15 kilograme de piept de pui, 13 kilograme de fasole neagra si 12 kilograme de orez, am descoperit ca oala sub presiune Fissler Vitaquick 8.5-Quart este cea mai buna din clasa sa. Acesta a batut concurenta cu capacul sau de inchidere neted, o distributie superioara a caldurii si un design simplu. Fissler este sigur si usor de folosit, dar daca preferati o oala sub presiune electrica, avem si un ghid pentru acestea.

Oala sub presiune Fissler Vitaquick 8.5-Quart: Cea mai buna oala sub presiune

Acest vas usor de utilizat ofera cea mai buna experienta de gatit sub presiune pentru toata lumea, de la incepatori la bucatari experimentati.

Oala sub presiune Fissler Vitaquick 8.5-Quart este cea mai buna oala de cea mai buna calitate pe care o puteti cumpara. Este usor de utilizata, bine facuta si disponibila in patru dimensiuni. Dintre toate aparatele de gatit pe care le-am testat, a distribuit caldura in mod egal. Setarile sale de presiune sunt cele mai usor de citit, iar capacul aluneca pe oala in mod optim fata de toate competitiile. Da, Fissler este scump. Dar daca planificati sa gatiti de multe ori sub presiune, acesta oala de calitate va va servi bine.

Magazine de unde puteti achizitiona Fissler Vitaquick 8.5-Quart:

Emag: VEZI AICI

Oala din otel inoxidabil sub presiune Presto 8-Quart: Pentru novici si bucatari la un pret de buget

Presto ofera doar o singura setare de presiune si trebuie sa fiti mai atenti, dar este un vas grozav daca doriti sa incercati gatitul sub presiune fara a cheltui prea mult.

Daca sunteti curios sa vedeti daca gatirea sub presiune este potrivita pentru dvs., dar nu sunteti gata sa renuntati la mai mult de 800 RON, masina de gatit sub presiune Presto 8-Quart din otel inoxidabil este un bun vas de pornire. Are doar o setare de presiune, dar in mod decent ofera mancaruri bine gatite. Indicatorul sau de presiune incastrat este putin mai greu de vazut decat cel de pe Fissler, deci trebuie sa va tineti ochii pe acest vas pentru a sti exact cand sa opriti caldura. Dar daca nu va deranjeaza sa fiti putin mai atenti, acesta este un vas solid si este de asemenea util ca un vas normal.

Magazine de unde puteti achizitiona Presto 8-Quart:

Emag: VEZI AICI