fbpx

Cea mai buna masina portabila de spalat vase

Cea mai buna masina portabila de spalat vase

Daca nu puteti instala o masina de spalat vase, luati Danby DDW1801MWP. Acesta masina portabil de 18-inch se cupleaza pana si la chiuveta de bucatarie atunci cand aveti nevoie de ea si se misca cu ajutorul rotilor. Vom fi cinstiti: nu veti gasi multe masini portabile de spalat vase mai bune. Dar Danby este de fapt o masina buna, nu doar un premiu de consolare pentru oamenii care nu pot sa-si instaleze o masina de spalat vase.

Masina de spalat vase Beko DFN26420X

Pret: 1,65999 RON

Pretul poate suferi modificari

Masina de spalat vase Arctic DFN1532

Pret: 1,04999 RON

Pretul poate suferi modificari

Masina de spalat vase Whirlpool WSFC 3M17 X

Pret: 1,39999 RON

Pretul poate suferi modificari

Danby DDW1801MWP: Cea mai buna masina portabila de spalat vase

Danby DDW1801MWP se poate muta pana la chiuveta dvs. foarte usor si se poate cupla la ea, ruleaza ca orice masina veche de spalat vase, apoi puteti s-o miscati inapoi undeva unde nu incurcape nimeni cand ati terminat.

Danby DDW1801MWP este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase disponibile, dar nu lasa pretul sa te pacaleasca. Are multe din aceleasi caracteristici pe care le puteti gasi intr-o masina de spalat vase de calitate medie, inclusiv o cada din otel inoxidabil, performanta silentioasa si conformitate cu Energy Star. Acestea fiind spuse, daca puteti instala o masina de spalat vase integrata, va recomandam sa explorati aceasta optiune.

Danby DDW1801MWP de 18 inci este masina de spalat vase portabila pe care ar trebui sa o cumparati. Este un aparat mult mai bun decat v-ati putea astepta la acest pret, si chiar daca este cea mai ieftina masina de spalat vase pe roti, am recomanda-o fata de multe altele. Dispune de toate specificatiile pe care le veti gasi intr-o masina de spalat vase decenta de 2.400 RON, incluzand conformitatea Energy Star pentru facturi mai mici de energie si o utilizare mai eficienta a apei, precum si un tub din otel inoxidabil pentru durabilitate pe termen lung, functionare mai silentioasa si uscare mai rapida.

Incepand cu vara anului 2016, modelul DDW1801MWP este un model nou, deci nu are multe recenzii ale utilizatorilor in acest sens. Dar este o masina foarte asemanatoare cu predecesorul sau, DDW1899WP-1, care a fost alegerea noastra de top in acest ghid inainte ca Danby sa apara. Am analizat coloanele de spec. Si l-am contactat pe Danby si am observat doar doua diferente: noul DDW1801MWP foloseste cu 5% mai putina energie si Glass wash in locul unui ciclu de clatire fara detergent. Deci, consideram ca este corect sa ne bazam pe marturiile utilizatorilor despre modelul mai vechi pentru a evidentia punctele forte ale acestui nou model, in timp ce asteptam sa devina disponibile recenzii specifice pentru DDW1801MWP.

Daca cumparati o masina de spalat vase pentru o casa de vacanta sau daca locuiti intr-o zona cu apa dura, DDW1801MWP ar putea fi potrivita pentru ca are o tava pentru inmuierea apei cu sare. Va ofera o anumita flexibilitate daca va aflati intr-o zona cu apa bogata in minerale, despre care se stie ca impiedica performantele de curatare. Aceasta nu este o caracteristica comuna, chiar si printre masinile de spalat vase incorporate.

Danby DDW1801MWP

Pret: 1,57955 RON

Pretul poate suferi modificari