fbpx

Cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator

Cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator

Cu exceptia cazului in care nu aveti alta alegere, masinile de spalat rufe cu uscator cu un singur tambur nu sunt aproape niciodata cel mai bun mod de a va spala rufele. Am petrecut 10 ore uitandu-ma la 13 modele si nu am putut gasi un model care sa functioneze oriunde in apropierea unei masini de spalat si a unui uscator separat. Cu toate acestea, daca o unitate combo este cu adevarat singura optiune pentru spalarea si uscarea hainelor in casa ta mica, LG WM3488HW este cel mai sigur pariu.

LG WM3488HW: Cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator

Evitati sa cumparati o masina de spalat rufe cu uscator, daca puteti. In caz contrar, acest model compact, fara ventil, de 120 de volti, este cea mai buna. E fiabila si costurile de intretinere sunt foarte mici

Este singurul model compact, fara ventil, de 120 de volti, realizat de un brand cu o reputatie de a pastra piese de schimb disponibile pentru mai mult de cativa ani. Proprietarii par sa fie destul de multumiti de ea, si are caracteristici mai bune decat oricare dintre concurentii sai. Daca puteti instala o masina de spalat vase la domiciliu, puteti instala aceasta masina de spalat rufe cu uscator.

Magazine de unde puteti achizitiona LG WM3488HW:

Emag: VEZI AICI