fbpx

Cea mai buna masina de facut paine

Cea mai buna masina de facut paine

Dupa 35 de ore de cercetare, testarea si retestarea a sase masini de facut paine (plus multe ore de asteptare) si credem ca masina de facut paine Hi-Rise 41410 de 2,5 kilograme este cea mai buna masina de facut paine pentru majoritatea oamenilor. Framanta si coace in mod egal, si o face la un pret rezonabil.

Alegerea noastra:

 

West Bend 41410: Masina de facut paine de inalta calitate de o capacitate de 2.5 kilograme

Nu multe masini de facut paine sau toastere fac painea asa perfecta ca aceasta. West Bend, de asemenea, framanta si coace uniform, producand paini inalte, galbuie pentru o fractiune din pretul masinilor high-end.

Masina de facut paine de la Westbend 41410, cu capacitate de 2.5 kg, a manevrat cu usurinta painea alba, painea integrala de grau si mai multe alte tipuri de paine fara gluten si este unul dintre putinele modele care coace o paine in forma standard. In testele noastre, a produs constant paine maro auriu. Operarea West Bend este simpla si intuitiva si vine cu o garantie limitata de un an.

Masina de facut paine West Bend 41410

Pret: 46673 RON

Pretul poate suferi modificari

Alte alegeri bune:

 

T-fal PF311E ActiBread Programmable Bread Machine: Calitate buna, dar painea o sa aibe o forma mai ciudata

Aceasta este o masina perfecta pentru oricine nu este gata sa faca o investitie mare. Framanta bine si coace uniform, dar painile ies mai inalte si nu ies prea lungi.

West Bend face o paine excelenta, dar masina de facut paine programabila T-fal PF311E ActiBread este putin mai compacta si include mai multe setari – fara gluten. La fel ca West Bend, el framanta bine si coace uniform, dar painile ies cel putin la fel de inalte pe cat sunt de lungi. T-fal, de asemenea, face painea mai inchisa la culoare decat alte masini. Face atat paini intregi de grau, cat si paine fara gluten, cu usurinta si este intuitiv la programare.

Masina de paine T-fal PF311E ActiBread

Pret: 74607 RON

Pretul poate suferi modificari

 

Zojirushi BB-PAC20 Home Bakery Virtuoso Breadmaker: Pentru brutari

Un favorit printre profesionisti, Zojirushi este robust, foarte fiabil si face o paine in forma standard. Dar poate ca nu merita pretul de aproape 1.200 RON, daca nu sunteti o persoana obsedata de brutarie.

Pentru brutari, aparatul de patiserie Zojirushi BB-PAC20 Home Bakery Virtuoso Breadmaker este un aparat de ultima generatie. La fel ca West Bend, face o paine standard de 9 pe 5 inchi, cu cele doua palete de framantare si un motor puternic. De asemenea, va permite sa programati propriile setari si are si alte 10 optiuni pre-programate. Dar este o masina foarte mare si, la aproximativ 1.200 RON, este posibil sa nu merite cheltuiala daca nu va place sa va  jucati in mod regulat cu multe feluri de paine.

Masina de paine Zojirushi BB-PAC20 Home Bakery Virtuoso

Pret: 2.34035 RON

Pretul poate suferi modificari

Mai multe alegeri bune:

Masina de preparat paine ETA Duplica Vital Plus 2147

Pret: 79900 RON

Pretul poate suferi modificari

Masina de paine Tefal Home Bread Baguette PF610138

Pret: 59999 RON

Pretul poate suferi modificari

Masina de paine Panasonic SD-ZB2512KXE 17 programe

Pret: 82499 RON

Pretul poate suferi modificari

Masina de paine SD-2511WXE, 1200g, 17 programe, dispensor automat pentru seminte (Alba)

Pret: 59999 RON

Pretul poate suferi modificari

Masina de facut paine GORENJE BM1210BK 12 programe

Pret: 36500 RON

Pretul poate suferi modificari