fbpx

Cea mai buna imprimanta cu laser din 2020

Cea mai buna imprimanta cu laser din 2020

Am petrecut mai mult de 300 de ore de cercetare si testare a imprimantelor cu laser in ultimii sapte ani si suntem convinsi ca cea mai buna alegere pentru o imprimanta cu laser cu performanta completa este HP Color LaserJet Pro M254dw. Dintre cele 40 de modele de imprimante cu laser actuale pe care le-am cercetat in 2018, este cea mai fiabila si cea mai usor de folosit. De asemenea, aceasta poate printa aproape tot ce majoritatea oamenilor si-ar dori, oferind rezultate frumoase.

HP Color LaserJet Pro M254dw- cea mai buna imprimanta cu laser

HP M254dw are o interfata excelenta, imprima mai repede decat concurenta si ofera un text negru clar, cu o grafica colorata vibranta.

Daca doriti o imprimanta cu laser care sa va faca toata treaba- de la formulare fiscale si etichete la plicuri si rapoarte corporative – HP Color LaserJet Pro M254dw este greu de invins. Interfata touchscreen, usor de utilizat si software-ul HP Smart se disting intr-adevar de competitie si fac configurarea si utilizarea zilnica mult mai putin frustranta decat in cazul altor imprimante pe care le-am incercat. Produce un text negru clar si o grafica plina de culori vibrante, cu aceeasi usurinta. Modelul M254dw este, de asemenea, mai rapid decat modelele concurente, printand in jur de 17 pagini pe minut si dispune de un slot de by-pass convenabil, care faciliteaza imprimarea pe plicuri si alte materiale cu dimensiuni impare.

Magazine de unde puteti sa achizitionati HP Color LaserJet Pro M254dw:

Emag: VEZI AICI

Brother HL-L2350DW- o alegere accesibila pentru sarcinile obisnuite

Cu costuri scazute de operare, operare rapida si caracteristici utile, HL-L2350DW este cea mai buna imprimanta cu laser pe care o puteti obtine pentru aproximativ 400 de RON.

Daca sunteti in cautarea unei imprimante cu laser ieftina pentru lucrari de imprimare ocazionale alb-negru, va recomandam Brother HL-L2350DW. Masina este compatibila cu toate platformele importante, inclusiv Windows, MacOS, ChromeOS, Linux, iOS si Android. Costul pe pagina este de 3,3 de bani, se poate conecta la Wi-Fi, iar pretul sau se ridica, in general la 400 de RON. Calitatea de imprimare nu este ajustata chiar din cutie, dar o puteti imbunatati cu cateva setari simple. Trebuie doar sa stiti ca L2350DW nu poate scana sau copia; daca aveti nevoie de aceasta functie, uitati-va la prima noastra alegere.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Brother HL-L2350DW:

Emag: VEZI AICI

Brother MFC-L2750DW- o imprimanta monocroma care poate scana si copia

Aceasta imprimanta multifunctionala adauga un scanner flatbed si un alimentator automat de documente la L2350DW, ridicand in mod semnificativ, fiind mult mai utila pentru munca de birou.

Daca v-a placut prima varianta, Brother HL-L2350DW, insa doriti sa scanati si sa copiati documente si fotografii, MFC-L2750DW ar trebui sa se potriveasca cerintelor dumneavoastra. Este o imprimanta foarte asemanatoare, fiind la fel de usor de configurat, insa are, de asemenea, scanner si alimentator automat de documente. Calitatea imprimarii este putin mai buna si obtineti aceleasi costuri de operare, aceeasi viteza de imprimare si aceleasi optiuni de conectivitate ca si cele de la L2350DW. Pentru birourile de acasa este o optiune grozava de facut-atata timp cat nu aveti nevoie de culoare.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Brother MFC-L2750DW:

Emag: VEZI AICI

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw

Aceasta imprimanta cu laser color all-in-one este o alegere excelenta pentru afacerile mici care au nevoie de o imprimanta rapida si versatila.

Daca aveti o afacere mica, cu nevoie mari de productivitate, HP Color LaserJet Pro M477fdw este o trecere in revista valoroasa fata de celelalte optiuni. Este destul de usor de configurat, dar costa mai mult. De asemenea, ofera imprimari color, copii si scanari de inalta calitate la un ritm mai rapid decat modelele mai ieftine. Sunt, de asemenea, mai rezistente si mai fiabile decat inkjets.

Magazine de unde puteti sa achizitionati HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw:

Emag: VEZI AICI