fbpx

Cea mai buna combinatie dintre o masina de spalat rufe si o masina de uscat

Cea mai buna combinatie dintre o masina de spalat rufe si o masina de uscat

Daca nu puteti potrivi destul de mult o masina de spalat sau un uscator de dimensiuni mari in casa dvs., o masina de spalat de 24 de inchi si o pereche de uscator fara aerisire va lucra de obicei. Dupa 25 de ore de cercetare in 22 de saibe si 24 de uscatoare, cel mai bun pariu in acest stil este probabil masina de spalat Bosch 300 WAT28400UC si uscatorul WTG86400UC.

Bosch 300 Series WAT28400UC: Cea mai buna masina de spalat rufe

O masina de spalat solida de 24 de inci, cu reputatia de fiabilitate si servicii de asistenta pentru clienti, plus un timp de spalare mai scurt si un ciclu de centrifugare rapid pentru a usca hainele mai repede.

Magazine de unde puteti achizitiona Bosch 300 Series WAT28400UC:

Emag: VEZI AICI

Bosch 300 Series WTG86400UC: Masina de uscat perfecta

Acest uscator cu condensator se potriveste cu masina de spalat favorita si, de asemenea, permite o inchidere a sursei de alimentare, astfel incat veti avea nevoie de o singura priza de 240 volti.

Bosch este o masina de spalat foarte cautata in Europa, unde acest stil este o norma, iar compania are reputatia de a face masini robuste si eficiente, sustinute de un serviciu de asistenta pentru clienti. Masina de spalat este cea mai accesibila, cu un ciclu de spalare accelerata, care reduce in mod semnificativ timpul spalari. De asemenea, are un ciclu de centrifugare foarte rapid, care pre-usuca hainele, astfel incat acestea nu trebuie sa-si petreaca atat de mult timp in masina de uscat. Uscatorul este un model de condensator fara ventilator, iar masina de spalat poate impiedica alimentarea cu energie, deci aveti nevoie de o singura priza pentru pereche.

Magazine de unde puteti achizitiona Bosch 300 Series WTG86400UC:

Emag: VEZI AICI

Electrolux EFLS210TIW: O masina de spalat putin mai mare

Aceasta masina de spalat are recenzii excelente pentru curatare si se poate conecta la o priza regulata, dar pare sa aiba mai multe probleme de fiabilitate.

Magazine de unde puteti achizitiona Electrolux EFLS210TIW:

Emag: VEZI AICI

Electrolux EIED200QSW: Uscatorul pereche

Acest uscator cu condensator fara ventilator este perechea perfecta pentru modelul de mai sus.

Setul Bosch are cateva chichite care pot sa nu functioneze pentru toata lumea si, in acest caz, credem ca masina de spalat Electrolux EFLS210TIW si uscatorul EIED200QSW fac urmatoarea pereche buna. Desi reputatia pentru fiabilitate si service nu este la fel de mare, capacitatea este putin mai mare, masina de spalat poate fi mai buna la inlaturarea celor mai dure pete, iar optiunile de instalare sunt mai flexibile.

Magazine de unde puteti achizitiona Electrolux EIED200QSW:

Emag: VEZI AICI

Panda PAN612SG: Pentru spatii mai mici si vine fara partener

Daca nu aveti o conexiune sanitara si nu va deranjeaza sa va urmariti incarcaturile, aceasta masina de spalat rufe twin-tub usuca mai bine decat altele.

Chiar daca locuinta dvs. nu are spatiu pentru masina de spalat si uscat, nu sunteti in mod necesar condamnati sa va duceti la spalatorie. Dintre cele 19 modele pe care le-am considerat, credem ca masina de spalat portabil Panda PAN612SG este o optiune buna chiar daca nu aveti un spatiu dedicat. Spre deosebire de modelele mai ieftine, acesta include o pompa incorporata pentru o scurgere mai buna, iar ciclul de centrifugare rapida ar trebui sa ajute hainele sa se usuce rapid pe un raft pliabil.

Magazine de unde puteti achizitiona Panda PAN612SG:

Emag: VEZI AICI