fbpx

Cea mai buna aeroterma electrica – Vornado VH200

Cea mai buna aeroterma electrica – Vornado VH200

Cea mai buna aeroterma electrica din punctul nostru de vedere este, Vornado VH200, o aeroterma mica si compacta ce isi face treaba excelent.

Cea mai buna aeroterma electrica? Pentru cine este aceasta?

Cea mai buna aeroterma electrica este de obicei pentru oamenii aceeia mai frigurosi care pana si vara se gandesc de 2 ori daca sa isi ia un rolling cand ies afara. Cea mai buna aeroterma electrica o sa fie usor de pus pe masa sau intr-un colt sau oriunde ati vrea dvs..

O aeroterma electrica poate sa va fie la indemana daca aveti o casa mare sau pur si simplu doriti putina caldura in plus sau daca aveti in casa o camera ce nu primeste atat de multa caldura ca celelalte camera atunci veti avea nevoie de putina caldura in plus. In realitate nici cea mai buna aeroterma electrica nu poate ridica temperatura camerei cu mai mult decat cateva grade. Ele nu sunt cele mai eficiente aparate electronice cand vine vorba de ati incalzi camera si nu sunt menite sa inlocuiasca centrala dvs.. O aeroterma mica electrica este eficienta atunci cand o pozitionati cat de aproape puteti de corpul dvs. atunci cand vreti sa va relaxati pe canapea sau lucrati la birou. Deoarece aerotermele electrice sunt niste aparate electrice de mare putere ce genereaza caldura, deci pot prezenta un risc atunci cand sunt utilizate intr-un mod necorespunzator.

cea mai buna aeroterma electrica, aeroterma micaAeroterma electrica si cum am ales-o

Aeroterma electrica este unul dintre cele mai bune aparate de incalzit, deoarece este mai silentioasa ca un incalzitor ceramic si porneste mai repede decat un convector pe gaz.

Am inceput prin a cerceta cam toate aerotermele electrice ce noi am putea sa le consideram ca fiind cele mai bune. Nu am luat in considerare aerotermele electrice de exterior sau orice alta eroterma electrica ce necesita niste setari sau instalatii complexe.

O aeroterma mica ce are un ventilator este cea mai sigura si cea mai ieftina dintre toate aparatele electrice ce ar putea sa incalzeasca o camera si ar putea fii depozitate usor sub masa sau pe masa. Aerotermele electrice vin in cateva subtipuri. Cele mai au un element de incalzire cu placa ceramica, care este un design relativ sigur in care incalzitorul reduce curentul in diferite parti ale elementului daca atinge o anumita temperatura, pentru a evita supraincalzirea. Alte aeroterme electrice, inclusiv Vornado VH200, folosesc in schimb un element de incalzire cu bobina deschisa. Aceste modele elimina mai multa caldura, dar nu se autoregleaza, astfel incat carcasa si gratarul pot deveni mai fierbinti la atingere, ceea ce poate constitui un risc de siguranta.

Radiatoarele umplute cu ulei sunt, de asemenea, populare. Ele opereaza in tacere pentru ca nu folosesc ventilatoare si isi pastreaza caldura dupa oprirea. Spre deosebire de aerotermele electrice pe baza de ventilatoare, radiatoarele functioneaza prin incalzirea unei rezerve de ulei diatermic care transfera caldura in aripioarele metalice ale masinii. La randul lor, aripioarele metalice fierbinti radiaza caldura in aer, care apoi se raspandeste in tacere in intreaga camera prin convectie. Radiatoarele sunt, de asemenea, mai mari, mai grele, mai scumpe si, adesea, mai lente decat aeroterma electrica cu ventilator.

Cele mai multe aeroterme electrice pe care le-am testat in trecut fac o treaba excelenta in a emite caldura, dar am gasit o multime de diferente in ceea ce priveste folosirea si trairea cu aceste aeroterme electrice in casa pe o perioada mai lunga. Unele aeroterme  electrice care se incalzesc bine sunt infricosator de dificil de curatat, au interfete absurde sau scot un sunet ciudat. Altele sunt usor de curatat, intuitive de utilizat si silentioase, pe langa faptul ca sunt niste incalzitoare eficiente.

Vornado VH200: Cea mai buna aeroterma electrica

Mai puternica, mai confortabila si mai silentiosa decat concurentii, Vornado VH200 poate incalzi o camera mai rapid si mai uniform decat alte modele testate.

In masuratorile pe care le-am facut timp de 20 si 60 de minute, Vornado VH200 a depasit competitorii in viteza si putere totala, oferind o crestere mai mare a temperaturii. VH200 este o aeroterma mica mai silentiosa decat orice incalzitor ceramic pe care l-am auzit, emitand doar un sunet incet, si este suficient de compacta pentru a fi pusa intr-un colt. Este, de asemenea, unua dintre cele mai sigure aeroterme electrice pe care le-am testat, oferind protectie impotriva supraincalzirii, un comutator automat de inchidere si un exterior din plastic care ramane relativ rece la atingere.

Aeroterma mica? Cum am gasit si testat aerotermele

Aeroterma mica este ceea mai buna optiune deoarece, daca este mica automat este si usor de pus in anumite locuri si asta o va face sa fie mai aproape de dvs.. Nu ar putea sa fie cu adevarat cea mai buna aeroterma electrica daca nu ar fi o aeroterma mica.

Am testat aerotermele electrice in apartamentul meu, masurand schimbarea de temperatura din camera creata de fiecare aeroterma electrica. Desi am tras concluziile dintr-un amestec de observatii, inclusiv masuratorile noastre de temperatura, nu m-am bazat doar pe aceste citiri, scopul nu a fost acela de a incerca sa creez conditii de laborator, ci mai degraba sa ved cum functioneaza fiecare aeroterma electrica si cum ar fi sa traiti alaturi de ea. Cand m-am bazat pe masuratorile de temperatura, m-am concentrat asupra modificarii generale a temperaturii, de-accentuand inceputul si numerele finale ale termometrului, care au variat datorita unor mici inconsecvente in temperatura de pornire.

Vornado VH200 este cea mai buna aeroterma electrica pentru oamenii, deoarece este o aeroterma mica si in testele mele a incalzit o intreaga camera mai rapid si mai uniform decat orice alta aeroterma electrica. Atat in ​​intervale de 20 de minute, cat si cele de 60 de minute, a cauzat o crestere mai mare a temperaturii decat oricare dintre concurentii sai, iar caldura sa simtit mai bine, generand o caldura ambientala de umplere a camerei, spre deosebire de un curent fierbinte de aer direct in fata. VH200 ofera o combinatie de caracteristici cheie de siguranta care lipsesc de la multe aeroterme electrice mai ieftine, incluzand protectia impotriva supraincalzirii, un intrerupator de tip “tip-over” si certificarea UL. VH200 este, de asemenea, mai silentios decat orice alta aeroterma electrica bazata pe un ventilator. Am constatat ca butoanele analogice ale aerotermei sunt usor de manevrat si foarte intuitive, si am apreciat ca acest model ofera o temperatura medie de incalzire, in timp ce cele mai multe aeroterme ofera daor pe cea joasa si pe cea inalta. Si, desi nu este deosebit de atractiva, cu siguranta nu este urata.

Modelul Vornado VH200, precum si alte modele Vornado pe care le-am testat, s-au dovedit a fi mult mai eficiente decat cele mai multe aeroterme electrice. Dupa ce a functionat timp de 20 de minute, VH200 a ridicat temperatura camerei cu 3 grade Fahrenheit si dupa o ora a ridicat-o cu 5,5 grade Fahrenheit, mai mult decat orice alta aeroterma electrica.

In ciuda temperaturilor mai ridicate, caldura emisa de VH200 s-a simtit, de asemenea, mult mai confortabila decat a celorlalte aeroterme. Asta se datoreaza designului ventilatorului, ceea ce Vornado numeste un “circulator” – a distribuit o rafala de caldura usoara si uniforma in fiecare colt al camerei. Rezultatul: o caldura atotcuprinzatoare si difuza care sa simtit naturala, nu fortata.

Vornado VH200 are toate caracteristicile de siguranta pe care le cautam la cea mai buna aeroterma electrica. Functia de oprire termica asigura o oprire automata a aparatului in cazul in care se supraincalzeste, iar intrerupatorul sau de tip “tip-over” face ca aeroterma sa se opreasa automat in cazul in care pica. Carcasa din plastic a lui VH200 a ramas relativ rece, fara a depasi 94 ° F. Grila care acopera elementul de incalzire nu a depasit niciodata 140 ° F, facand grila VH200 una dintre cele mai bune.

In ciuda capacitatii abundente de incalzire, VH200 a functionat cu un murmur linistit pe care nu l-am gasit neplacut. Am inregistrat un nivel de decibeli de 39 dBA la o distanta mica si 35 dBA la distanta mai mare la cea mai puternica setare. Si daca utilizati VH200. Acest model Vornado nu este la fel de linistit ca un radiator, dar, din nou, nici-o alta aeroterma electrica nu este.

Modelul VH200 este o aeroterma mica ce are un design subtire si usor si este usora de asezat sub un birou sau intr-un colt. Este cu siguranta mai mare decat majoritatea incalzitoarelor personale pe care le-am testat, cum ar fi Lasko sau Honeywell. Cu o greutate de aproximativ 3,5 kg, este la fel de mare ca un aparat de facut cafea.

Am gasit controalele de pe VH200 simple si durabile. Cea mai buna aeroterma electrica ofera trei setari de putere si un cadran cu termostat cu sapte setari. Dezamagitor, nu are caractersitica „fan-only”, care este un bummer considerand ca ventilatoarele de camera sunt aria primara de expertiza a lui Vornado. Are o lumina rosie a LED-ului care ramane aprinsa cand aeroterma electrica este pornita, dar se opreste cand aeroterma este oprita, dar este inca conectat.

VH200 contine, de asemenea, un termostat intern cu sapte setari care se pot activa si dezactiva automat pentru a mentine temperatura. Pentru a utiliza termostatul, rotiti butonul rotativ in sens invers acelor de ceasornic dupa ce camera atinge nivelul dorit de confort si cand ciclul de incalzire se opreste, opriti rotirea cadranului. De exemplu, daca termostatul este setat la 7, rotiti incet cadranul si caldura se opreste cand atingeti setarea 3. Incalzirea ar trebui apoi sa se reporneasca automat cand camera scade sub temperatura dorita. Termostatul automat a functionat cu succes, desi nu am masurat acuratetea acestuia.

VH200 este o aeroterma mica electrice ce este de doua ori mai scumpa decat celelalte optiuni portabile de incalzire ceramica, cum ar fi Lasko si Honeywell. Dar credem ca merita cheltuiala datorita calitatii sale placute, uniforme si a faptului ca poate ridica temperatura unei incaperi mult mai eficient decat celelalte modele testate.

Avand in vedere toate acestea, am prioritat urmatoarele caracteristici si criterii de performanta:

  • Elementele de siguranta adecvate: Am considerat doar incalzitoare care ofera protectie impotriva supraincalzirii, care opreste automat unitatea daca incepe sa supraincalzeasca. Am preferat incalzitoarele cu un intrerupator de tip “tip-over”, care, in mod automat, opreste incalzitorul daca acesta pica. De asemenea, am cautat incalzitoare cu stampila de la un laborator de testare independent recunoscut, pentru a confirma faptul ca incalzitorul a trecut peste cateva teste de siguranta.
  • O iesire de 1.500 de wati: marea majoritate a incalzitoarelor indeplinesc aceasta cerinta, indiferent de marime sau de tip. Din moment ce o putere mai mare duce la o incalzire mai puternica. Unele modele scot doar 750 de wati, dar nu sunt neaparat mai ieftine si se vor stradui sa faca o diferenta intr-o zi amarata de toamna.
  • Sa se incalzeasca rapid: Cu cat mai repede o aeroterma electrica poate incalzi o camera, cu atat mai bine. Radiatoarelor umplute cu ulei le ia o ora pentru a atinge temperaturile maxime, in timp ce majoritatea aerotermelor electrice incep sa pompeze aerul fierbinte aproape imediat.
  • Sa functioneze silentios: Inca nu am gasit o aeroterma electrica ce poate produce zgomote puternice, dar unele pe care le-am testat au facut destul zgomot, ceea ce este neplacut. Si orice zgomot pe care un emitator il emite, oricat de linistit, ar trebui sa fie in mod ideal un zgomot constant – nici un clic, nici o bataie neregulata.
  • Un exterior (relativ) racoros: Orice aeroterma electrica care este prea fierbinte la atingere reprezinta un risc de siguranta si acest risc creste odata cu temperatura. Cele mai multe au carcase din plastic care nu ajung nici macar la 90 de grade Fahrenheit, dar grilele din fata pot deveni mai calde. Am andocat orice model a carui grilaj a fost constant mai cald decat 160 ° F, deoarece la aceasta temperatura va poate arde pielea cu un singur contact.
  • Controale intuitive: Cele mai multe aeroterme electrice au un termostat si cel putin doua setari de caldura marcate, in general, la o setare ridicata (1.500 wati) si o setare scazuta (750 wati). Termostatul gestioneaza caldura produsa, permitandu-va sa gasiti un punct intermediar intre setarile de incalzire. Desi controalele digitale sunt de inalta calitate, sunt convins ca controalele analogice sunt mai durabile si mai intuitive.
  • Dimensiune compacta: aeroterma electrica trebuie sa fie suficient de mica pentru a functiona bine fara a ocupa prea mult spatiu, precum si pentru a fi depozitata usor intr-un dulap in afara sezonului.
  • Sa nu fie urata: Desi nici-o aeroterma electrica nu este frumosa, multe sunt destul de neatragatoare. Deoarece aerotermele electrice sunt adesea foarte vizibile intr-o incapere, am incercat sa gasim optiuni frumoase care sa nu bata la ochii.
  • Maner de transport: Trebuie sa aveti o modalitate de a muta aeroterma electrica in functiune sau recent oprita, fara a va arde mainile.
cea mai buna aeroterma electrica, aeroterma mica
Vornado VH200

Cea mai buna aeroterma electrica este de obicei pentru oamenii aceeia mai frigurosi care pana si vara se gandesc de 2 ori daca sa isi ia un rolling cand ies afara.

Cea mai buna aeroterma electrica o sa fie usor de pus pe masa sau intr-un colt sau oriunde ati vrea dvs..