fbpx

Care este cel mai bun aspirator pentru parul de animal?

Care este cel mai bun aspirator pentru parul de animal?

Ca orice proprietar de animale de companie (am o pisica), chiar daca detineti un aspirator bun (am doua ponturi, un Miele si un Dyson V7 fara fir), tot mai apare cate un fir de par undeva prin casa. Deci, in loc sa intrebati care este cel mai bun aspirator pentru parul animalelor de companie, eu zic sa va intrebati ceva mai mult: Care este cel mai bun mod de a mentine parul de companie la un nivel minim in casa ta?

Orice aspirator bun, cu fir sau fara fir, va face o treaba excelenta de a ridica parul animalelor de companie, atat pe podele dure, cat si pe covoare. Am testat toate aceste aspiratoare, folosind pungi de par autentic de pisica si de caine, iar toate aspiratoarele noastre au excelat la aceasta sarcina. Motivul pentru care vedeti par de animal de companie este pentru ca animalele lasa par in mod constant, asa ca, indiferent cat de bun este aspiratorul, este putin probabil sa tineti pasul – daca nu aveti un aspirator care sa poata functiona in mod constant. Cu alte cuvinte, un robot de aspirare.

Robot de aspirare Ecovacs Deebot 605

Pret: 1,78900 RON

Pretul poate suferi modificari

Robot de aspirare Ecovacs Deebot 710

Pret: 1,66400 RON

Pretul poate suferi modificari

Aspirator robot Roborock S6 Pure

Pret: 1,79900 RON

Pretul poate suferi modificari

EcoVacs Deebot N79: Cel mai bun robot de aspirare

Functioneaza pentru un timp indelungat si cu mai putine intreruperi decat orice alt robot de aspirare pe care l-am testat, ceea ce este necesar atunci cand va ocupati de parul unui animal de companie.

Pentru cei mai multi proprietari de animale de companie, alegerea noastra de top, Eco Deck N79, este cea mai buna alegere printre roboti de aspirare: Este accesibil, silentios si cu mai putine intreruperi decat orice alt robot testat. Pentru persoanele cu animale de companie multiple sau o multime de covoare si mocheta, alegerea noastra putin mai scumpa ar fi iRobot Roomba 960, este o alegere mai buna. Pana in prezent, am testat mai mult de doua duzini de modele pentru ghidul nostru de roboti de aspirare.

Am descoperit ca roboti de aspirare lucreaza excelent cu parul animalelor de companie, mentinandu-l sub control automat si lasand proprietarilor de animale de companie mai mult timp pentru a se concentra asupra altor sarcini. Dar, de asemenea, am descoperit ca un aspirator manual este inca ocazional necesar pentru lucrari dure si curatenie profunda.

EcoVacs Deebot N79

Pret: 1,99665 RON

Pretul poate suferi modificari