fbpx

Asus ZenBook S: Este laptopul pe care il veti dori pe genunchii vostri

Asus ZenBook S

Laptopurile timpurii nu merita cu adevarat sa se numeasca laptopuri. Groase, grele si cu un fel de caldura radianta care a dat coapsei dvs. o stralucire sanatoasa, acestea au fost cu greu construite pentru a va sta in poala.

Dar noul laptop ZenBook S de la Asus este construit cu un metal pe care muncitorii de la inceputul anilor 90 nu l-au putut decat visa.

Anuntat la Computex in Taipei, ZenBook S cantareste 1 kilogram si are o grosime de 12.9 mm (0.5 inci). A fost testat pentru a respecta standardele de durabilitate militara si vine in culori “inspirate de momentul magic din zori, cand razele de aur ale soarelui lumineaza cerul albastru “. Daca asta e chestia ta.

In afara de designul usor “ultraportabil“, standout-ul pentru ZenBook S este balama ErgoLift. Cand il deschideti, ecranul impinge tastatura pe o inclinare de 5,5 ° pentru a face mai usor sa tastati atunci cand laptopul se afla in poala dvs. sau pe masa. Inchideti-l si aceasta balama dispare pentru a va oferi un corp subtire care va aluneca in geanta.

Este o caracteristica mica, dar minunata pentru oamenii care doresc sa-si foloseasca laptopul in miscare sau oriunde altundeva decat o masa perfect plata. Si este o caracteristica care a ajutat Asus sa obtina premiul Best Choice Golden la Computex anul acesta.

In interior, ZenBook S imbraca cateva caracteristici de calitate superioara in acel corp subtire, inclusiv un display de 4,3 inchi cu diagonala de 13,3 inci, un procesor Intel Core i7, 16 GB de memorie RAM si un SSD de 1 TB.

Specificatii cheie:

12,9 mm grosime, greutate 1 kg

Ecran tactil de 13,3 inchi de pana la rezolutia de 4K

Pana la procesorul Intel Core i7

Pana la 16 GB RAM

Pana la 1TB stocare SSD

Balamaua ErgoLift creeaza o inclinare la tastatura de 5,5 °

3 conexiuni USB-C cu dublu Thunderbolt 3

Durata de viata a bateriei de pana la 13,5 ore

Respecta standardele de siguranta MIL-STD-810G

Disponibil in culorile Deep Dive Blue sau Burgundy Red

Magazine de unde puteti achizitiona Asus ZenBook S:

Emag: VEZI AICI