fbpx

Asus ROG Strix Hero II: E perfect pentru a va rula jocurile MOBA

Asus ROG Strix Hero II

Laptopul este conceput pentru a face experienta jocurilor MOBA cu mult mai buna.

Asus ROG Strix Hero II este destinat jucatorilor de jocuri MOBA, desi este exact acelasi ca si Scar II, cu doar cateva diferente cosmetice minore.

Joaci o multime de Dota 2 sau League of Legends? Asus poate avea laptopul perfect de gaming pentru tine.

Proiectat pentru jocuri MOBA, ROG Strix Hero II vine cu un afisaj de 144Hz, timp de raspuns de 3ms si o tastatura de tip desktop cu taste de 20 mm.

Asus spune ca combinatia procesoarelor Intel Core i7, Intel Core i7, placa grafica Nvidia GTX 1070 si pana la 32GB de memorie RAM inseamna ca va veti bucura de performantele foarte bune in jocuri.

Retineti ca singura diferenta dintre noile laptopuri ROG Strix Scar II si Hero II pare sa fie modul in care sunt prezentate cheile. Tastele WASD ale Scar II sunt evidentiate, in timp ce Hero II are taste QWER.

In calitate de jucator pasionat de Dota 2, astept cu nerabdare sa incerc acest laptop. Ma indoiesc ca o sa ma ajute sa fiu un jucator mai bun ca in prezent, dar am un sentiment ca ecranul de 144Hz si placa video high-end imi vor permite sa fiu mai receptiv si sa ma lase sa ma bucur de joc mai bine.

Pretul nu a fost inca dezvaluit pentru Strix Hero II, asa ca reveniti sa verificati. Cred ca nu va fi ieftin. Daca sunteti mai degraba un jucator de Overwatch sau Counter-Strike, poate doriti sa verificati ROG Strix Scar II in schimb.

Specificatii rapide:

Procesor: procesor Intel I7 Intel Core 8

Afisaj: afisaj de 15,6 inci 144 Hz 3 ms

Memorie: Pana la 32 GB RAM

Stocare: Pana la 512 GB SSD, 1TB HDD

Magazine de unde puteti achizitiona Asus ROG Hero II:

Emag: VEZI AICI