fbpx

Acestea sunt cele mai bune aparate foto din anul 2020

Acestea sunt cele mai bune aparate foto din anul 2020

In ultimul deceniu, piata aparatelor foto sa schimbat dramatic, iar smartphone-urile nu mai sunt “suficient de bune” pentru a fi aparatul tau foto – in multe cazuri sunt la fel de bune. Dar favoritii nostri merg deasupra si dincolo de aceasta, oferind o calitate a pozelor ce smartphone-urile nici nu pot visa.

Acest lucru se poate schimba in viitor, dar acum camerele au avantaj inca. Modelele noastre preferate sunt rapide, exacte, in general compacte si pot depasi chiar si modelele profesionale de acum cativa ani. Acestea sunt camerele noastre preferate din anul 2020.

Acestea sunt cele mai bune aparate foto din anul 2017
Acestea sunt cele mai bune aparate foto din anul 2017

Nikon D500

Camera Nikon D500 nu este cea mai frumoasa camera din gama Nikon, dar este in continuare cea mai buna. Oferind o calitate superba a imaginii, o multime de caracteristici profesionale si o durabilitate excelenta.

Fie ca filmati nunti sau faceti poze la fauna salbatica, ceva actiune, sporturi si peisaje, Nikon D500 poate face totul. Este una dintre cele mai bune camere pe care Nikon le-a facut vreodata si credem ca este cea mai buna camera pentru majoritatea fotografilor.

Magazine de unde puteti achizitiona Nikon D500:

Emag: VEZI AICI

Canon G9 X Mark II

Modelul point-and-shot nu este un gadget la fel de fierbinte precum a fost o data, dar un lucru a ramas constant: Canon inca le face pe unele dintre cele mai bune. Canon G9 X Mark II ofera cea mai buna combinatie de caracteristici, calitatea imaginii si usurinta utilizarii la un pret de aproape 1.800 de RON.

Desi nu este un model potrivit pentru toata lumea, G9 X Mark II este excelent. Daca inlocuiti un PowerShot vechi sau preferati pur si simplu simplitatea unei camere digitale “de moda veche”, G9 X Mark II este preferatul nostru.

Magazine de unde puteti achizitiona Canon G9 X Mark II:

Emag: VEZI AICI

Nikon D5600

Acest DSLR traditional Nikon are cea mai recenta tehnologie a companiei. Dispunand de SnapBridge, D5600 va transfera automat fotografiile de pe aparatul de fotografiat pe telefon fara a fi nevoie de alta interventie. In timp ce acest lucru este bun, performanta de la D5600 a fost in regula, iar unele dintre caracteristicile sale incep sa-si arate varsta un pic. In ansamblu, aceasta este inca o alegere excelenta pentru un cumparator ce este incepator.

Magazine de unde puteti achizitiona Nikon D5600:

Emag: VEZI AICI

Panasonic GH5

Panasonic GH5 este cel mai bun aparat cand vine vorba de filmat. Desi este inca o camera excelenta pentru fotografi, aceasta este cu adevarat un monstru cand vine vorba sa capturati un videoclip 4K.

Lista continuua: 4K / 60p (inclusiv 4: 2: 2 prin HDMI), video pe 10 biti, stabilizare pe 5 axe, fotografiere in 9fps, mufa pentru microfon si casti, sloturi pentru carduri duale, GH5 are tot ce va trebuie.

Magazine de unde puteti achizitiona Panasonic GH5:

Emag: VEZI AICI

Fujifilm Instax

Admiram absolut linia Fujifilm Instax. Ele sunt distractive, usor de utilizat, accesibile, iar Fujifilm Instax

are un sentiment imediat ce te farmeca ceva ce lipseste de la fotografiile digitale – mai ales in epoca Snapchat / Instagram.

Cu modele ce incep de la doar 280 RON. Instax este o modalitate excelenta de a atrage copiii in fotografie fara a va goli portofelul.

Magazine de unde puteti achizitiona Fujifilm Instax:

Emag: VEZI AICI