fbpx

Acest uscator este o minunatie

Acest uscator este o minunatie

Exista uscatoare care doar isi fac treaba si apoi sunt uscatoare care o fac cu stil. Samsung DVE45N5300V este un uscator de inalta calitate, bogat in caracteristici si setari. Are tot ce iti poti dori. Trebuie doar sa tineti cont de faptul ca foloseste temperaturi ridicate pentru a obtine rufe uscate, iar filtrul poate fi dificil de curatat.

Design

In aceste zile, un uscator poate sa faca mai multe decat sa functioneze, poate sa arate elegant. Modelul nostru de testare are un finisaj din otel inoxidabil negru. Daca aceasta culoare pare prea mult pentru rufele dvs., este disponibil si in alb. Daca sunteti in cautarea unui uscator frumos ce isi poate face treaba, modelul colorat Merlot va fi in totalitate pentru dvs.

Butonul de comanda usureaza selectarea ciclului, dar nu o sa va mai puteti intoarce sa faceti modificari dupa ce ati ales ciclul.Exista o multime de spatiu pentru incarcaturi mari de rufe.

Este o multime de scame, dar nu este bine conceput. Acest lucru este foarte dificil de deschis, chiar si dupa ce stii secretul-apasati centrul Dupa curatarea filtrului, trebuie sa il deschideti inainte de a cumpara acest model.

Caracteristici

Cicluri abundente? Da, te rog. Mai multe decat voi folosi vreodata? Probabil.

In testarea noastra, ne-am concentrat pe ciclu normal, asternuturi, delicate si uscat rapid. Uscatorul a facut o treaba excelenta in a usca rufele in fiecare ciclu. Senzorul uscat determina durata de uscare a fiecarei incarcaturi. Ciclurile pe care ruleaza sunt marcate cu portocaliu pe butonul selector.

Performanta

Am testat o multime de uscatoare din toate gamele de preturi ce ruleaza cu o temperatura destul de ridicata. Din moment ce nimanui nu-i place sa scoata rufele umede la sfarsitul unui ciclu, este probabil un lucru intentionat din partea brandurilor. Dar uscatoarelor cu o temperatura peste 150 ° pot accelera uzura si ruperea hainelor.

Ciclul normal de 67 de minute a atins o temperatura maxima de 162 °, mai mare decat este necesar. S-ar putea sa preferati sa utilizati ciclul Pattern, care a fost de 51,5 minute si a ajuns la 152 °.

Delicate este ciclul cu o temperatura mai scazut si mai lent-128 ° timp de 82 de minute. Iti va pastra imbracamintea mai fragila in forma buna.

Nici unul dintre cicluri nu este rapid, in afara de ciclul rapid de 30 de minute, asa ca nu o sa asteptati prea mult ca sarcina sa se termine. Veniti si luati rufele cand auziti bipul. Sau utilizati caracteristica Prevenire sifonarii, care mentine ciclul pana cand puteti indeparta incarcatura.

Daca nu va place sa calcati, utilizati caracteristicile de abur. Puteti alege “Wrinkle Away”, care reduce posibilitatea de sifonare a rufelor, sau Refresh, care dezsifoneaza si deodorizeaza pana la patru bucati de imbracaminte cu un spray de apa.

Garantie

Samsung ofera o garantie de un an pentru componente si forta de munca.

Ce spun utilizatorii

Proprietarii uscatorului sunt foarte entuziasmati de acest uscator, oferindu-i o medie de 4,6 din 5 stele. Ei iubesc stilul modern, tamburul spatios si aburul. Un numar mic de utilizatori au mentionat ca, atunci cand este asezat cu saibe de potrivire, panoul de comanda usor inclinat al uscatorului poate fi greu de citit.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung DVE45N5300V:

Emag: VEZI AICI