fbpx

5 moduri de a va infrumuseta spalatoria dvs. plictisitoare

5 moduri de a va infrumuseta spalatoria dvs. plictisitoare

Pentru ca tu si rufele tale meritati asta.

Ai intrat vreodata in spalatoria cuiva pe care-l cunosti, mai ales a cuiva care e cu adevarat sic? Poate fi un soc real. Unii oameni se imbraca bine si au bucatarii si bai frumoase, dar spalatoria lor arata … neglijata.

In cazul in care camera in care iti speli rufele este aproape de camera in care stai cel mai mult, de ce sa nu adaugi o nota de design contemporan? Iata cinci moduri pentru a va ajuta sa faceti din spalatoria dvs. un loc in care nu o sa va deranjeze sa va petreceti timpul.

1. Alegeti o masina ce arata excelent

O modalitate de a va face spalatoria mai eleganta este alegerea unei masini de spalat si a unui uscator bine concepute.

Poate e ciudat sa te gandesti la o masina de spalat ca fiind atragatoare. Vreau sa spun ca iti arunci rufele murdare in ea. Cu toate acestea, in ultimii ani, producatorii au produs masini de spalat si uscatoare frumoase. Acum, in loc de cutii de culoare alba, puteti gasi masini de spalat rufe care au curbe elegante si finisaje inoxidabile placute. Unele dintre ele au nume evocatoare precum “Titanium” si “Slate”.

2. Profitati la maximum de spatiul dvs.

O masina de spalat compacta si un uscator de 24 inch ocupa foarte putin spatiu atunci cand sunt stivuite. Puteti sa le ascundeti intr-un dulap sau sa le puneti la vedere.

Daca locuiti intr-un apartament mic, baia sau bucataria va pot fi spalatorie. Companiile precum Miele si Bosch fac masini compacte. Atunci cand masina de spalat si uscatorul sunt stivuite, acestea au impreuna  putin mai mult de 6 metri inaltime, astfel incat sa le puteti ascunde intr-un dulap. Dar nu trebuie.

3. Instalati un raft sau o tejghea

In spalatoria dvs. ideala, ati dori o suprafata pentru a impacheta hainele atunci cand spalarea se va termina. Nu trebuie sa fie cuart sau marmura. O tejghea simpla e de ajuns incat sa functioneaze daca aveti un buget modest. Un blat laminat este, de asemenea, relativ ieftin, simplu de curatat si nu va absorbi apa murdara sau daca se va varsa detergentul.

4. Puneti dulapuri

Nu ar trebui sa lasati o sticla murdara de detergent pentru rufe pe masina de spalat sau pe uscator, deoarece ar putea afecta finisajul. Daca aveti spatiu, puneti un dulap sau doua. Asigurati-va ca exista loc inauntru pentru toate produsele dvs. de spalare – substante de inalbire, indepartarea petelor, foi de uscator, tot ce utilizati in mod normal. Odata ce ai un loc pentru a pune totul departe, spalatoria ar putea parea mai curata si mai putin aglomerata.

5. Personalizati-o pentru a va satisface nevoile dvs.

Spalatoria dvs. poate reflecta estetica dvs. de design. Picteaza-ti spalatoria in culoarea preferata. Gandeste-te la ceea ce te-ar ajuta sa ramai organizat: Dulapioare incorporate, depozitare pentru garderoba in afara sezonului, carlige pentru a intinde hainele. Orice lucru ce ar putea face ca spalatoria ta sa fie unica si special facuta pentru dvs..

Mai jos veti putea gasi cateva dintre masinile noastre preferate:

Magazine de unde puteti achizitiona LG WM3770HWA:

Emag: VEZI AICI

Magazine de unde puteti achizitiona Electrolux EFLS627U:

Emag: VEZI AICI

Magazine de unde puteti achizitiona LG WT7500CW:

Emag: VEZI AICI

Magazine de unde puteti achizitiona Maytag MEDX655DW:

Emag: VEZI AICI

Magazine de unde puteti achizitiona Whirlpool WGD75HEFW:

Emag: VEZI AICI